slika
slika
1 od 2

PHILIPS SCD715/26 Avent DECT baby monitor

95 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Online Kupovina
Član od 12.08.2016.
kp izlog

PHILIPS SCD715/26 Avent DECT baby monitor

 

SPECIFIKACIJE:

 

SCD715 je Philips Avent bebi monitor koji koristi DECT (digitalno poboljšanu bežičnu komunikaciju) tehnologiju. Dakle, bebi monitor je neometan, tako da ne hvata smetnje od, na primer, drugih bebi monitora i mobilnih telefona. Sa šifrovanjem podataka dobijate bezbednu i privatnu vezu, tako da samo vi možete da čujete svoje dete, a možete čak i da razgovarate sa detetom preko bebi monitora. Ovo vam daje čist i jasan zvuk i zgodne funkcije kao što su kontrola temperature, umirujuće noćno svetlo i uspavanke. Bebi monitor ima domet od 330 metara na otvorenom i do 50 metara u zatvorenom prostoru, tako da vas upozorava ako je van domašaja. Možete odabrati da koristite žičanu ili bežičnu bateriju, jer ova druga ima do 24 sata trajanja baterije. Takođe ima inteligentni Eco režim koji automatski smanjuje potrebnu snagu. Što su bliži jedan drugom, to manje energije apsorbuje.

 

Zahvaljujući DECT tehnologiji, potpuno je bez smetnji za privatnu atmosferu
DECT tehnologija obezbeđuje sigurnu i privatnu vezu, tako da možete biti sigurni da samo vi slušate. Tehnologija osigurava da smetnje ne izazivaju drugi predajnici kao što su bebi monitori, bežični telefoni i mobilni telefoni.


Smart ECO režim koji štedi energiju za minimalnu brzinu
Jedinstveni Smart ECO režim automatski smanjuje prenos zvuka i produžava vek baterije. Što ste bliže bebi, manje energije vam je potrebno za savršenu vezu.

 

Domet do 330 metara*
* Unutarnji domet do 50 m, domet na otvorenom do 330 m.


Veća fleksibilnost zahvaljujući praćenju do 24 sata i 33% dužem trajanju baterije
Praktična punjiva roditeljska jedinica nudi veću fleksibilnost sa trajanjem baterije do 24 sata. (Pored toga sa 33% više baterije od Philips Avent SCD710/711/713)

 

Proverite vezu pomoću LED obaveštenja
Tri indikatora nivoa buke pokazuju nivo buke u bebinoj sobi čak i kada je roditeljska jedinica isključena. Sa indikatorom veze uvek znate kada je bebi monitor u dometu i kada je povezan. Roditeljska jedinica vas obaveštava kada je bebi monitor van dometa ili kada je baterija prazna, tako da možete biti sigurni da ste uvek povezani sa bebom.


Umirujuće noćno svetlo i uspavanke koje umiruju bebu
Ne postoji ništa poput nežne uspavanke i toplog, nežnog sjaja noćnog svetla da umiri vašu bebu. U bilo kojoj prostoriji u kući možete odabrati jednu od 5 umirujućih melodija i upaliti noćno svetlo kako biste pomogli bebi da brzo i lako zaspi.

 

Razgovarajte sa bebom iz daljine
Ponekad bebi treba samo umirujući zvuk vašeg glasa. Sa samo jednim klikom na ovu obaveznu funkciju, možete razgovarati sa bebom gde god da ste u kući.


Pratite temperaturu u dečijoj sobi i postavite alarme
Pošto bebe još ne mogu da regulišu svoju telesnu temperaturu kao odrasli, čak i mala razlika u temperaturi može ih učiniti nemirnima. Senzor temperature vam omogućava da pratite sobnu temperaturu u bebinoj sobi i daje jedinstven alarm kada se temperatura promeni.

 

Kristalno čist zvuk zahvaljujući DECT tehnologiji
DECT tehnologija obezbeđuje kristalno čist zvuk, tako da možete da čujete svako kikotanje, grkljanje i štucanje u savršenom kvalitetu.

 

ID Oglasa: #166186711
Informacije

Za informacije o ceni i dostupnosti proizvoda raspitati se preko KP poruke ili preko preko broja telefon iz oglasa ( poziv, WhatsApp, Viber ), zbog učestalih promena cena kod dobavljača.

 

 

SVI PROZVODI SU NOVI, POD GARANCIJOM OD - 6 MESECI DO 5 GODINA ! ! !

 

SVU PONUDU MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM KP IZLOGU!

 

 

Kontakt: 065/ 43-27-089 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.