slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Safety1st U Pressure Easy Close zaš. barijera, 73-80 cm,crna

4.800 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
34
1
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi
  • SIGURNOSNA KAPIJA ZA DECU: ova kapija za decu visine 73 cm može se koristiti za osiguravanje otvora širine od 73 do 80 cm, sa mogućnošću proširivanja do 108 cm, kombinovanjem jedne ili više ekstenzija koje se prodaju zasebno (mi nemamo ekstenzije na stanju) 
  • BRZO I LAKO POSTAVLJANJE BEZ ŠRAFOVA: Ram U-oblika sa 4 tačke pritiska osigurava čvrsto držanje i ne zahteva bušenje 
  • OTVARANJE JEDNOM RUKOM NA OBE STRANE: ova sigurnosna kapija otvara se jednom rukom u oba smera, i zatvara jednostavno nežnim pritiskom, a široki otvor omogućava vam da kroz njega prođete sa detetom.  
  • SIGURNO ZA BEBE: sigurnosni sistem sa dve brave štiti čak i najradoznaliju decu (6 meseci do 2 godine) , a SecurTech vizuelni indikator osigurava da je kapija stvarno zatvorena i bezbedna 
  • MOGUĆI DODACI (mi nemamo na stanju): ova kapija može se proširiti sa ekstenzijama od 7cm ili 14 cm; tu je i Y-vreteno koje omogućava da kapiju postavite na okruglu ogradu stepeništa prečnika do 5 cm 
  • KAPCIJA ZA DECU I ZA PSE: može se koristiti i kao kapija za kućne ljubimce, kako bi ste stvorili bezbedno mesto za vašeg psa, ili bebu, dok se igraju ili odmaraju, a vi imate jasan pregled kroz rešetke kapije 
  • SAMOPODEŠAVANJE: početno neusklađenost u nivou mehanizma za zaključavanje nestaje zatezanjem pričvrsnih vijaka u okviru

 

Da li vam je potrebna sigurnosna kapija koja odgovara otvoru između 73 cm i 80 cm ? Safety 1st Easy Close Metal Gate je sigurnosna kapija za decu: sigurnosno otpuštanje sa dvostrukom bravom otežava mališanima od 6 meseci do 2 godine da otvore kapiju (Safety 1st  preporučuje da uvek pazite na dete, jer deca brzo postaju samostalnija. Decu nikada ne treba ostavljati bez nadzora).

Metalna kapija Safety 1st Easy Close ima izuzetno širok deo za prolaz i otvara se jednom rukom. Jednostavno pritisnite dugmad na ručki da otvorite kapiju i zalupite ili gurnite da biste je zatvorili. Vizuelni indikator SecureTech potvrđuje da li je kapija  bezbedno zatvorena (zeleni indikator znači zaključana, crveni znači otključana). Pored ergonomske ručke, metalna kapija Safety 1st Easy Close je izuzetno široka da bi se kroz nju udobno prolazilo. Otvorite sigurnosnu kapiju u jednom ili u oba smera, u zavisnosti od toga gde je postavljena.

Montaža ne zahteva bušenje, ali uključuje jednostavne dodatke na pritisak za sigurno pričvršćivanje. Ako je prostor na koji postavljate kapiju veći od 80 cm, možda ćete želeti da razmotrite Safety1st produžetke za kapiju (prodaju se posebno-mi nemamo na stanju) posebno dizajnirane za montažu u veće otvore. Safety 1st nudi niz produžetaka za kapije, od 7 cm ili 14 cm , za pokrivanje otvora do 108 cm (nemamo na stanju). Pored toga, Safety 1st takođe nudi dodatni pribor koji se zove Safety 1st Y-vreteno, za postavljanje na okrugle ograde stepeništa (prodaje se zasebno, mi nemamo na stanju).

UPOZORENJE: Imajte na umu da će jedna strana okvira biti pod uglom kada ga izvadite iz kutije, ali to je deo dizajna. To je karakteristika i prednost koja stvara pritisak da se kapija drži na mestu. Ona se zatvara kada je sigurnosna kapija za decu pravilno postavljena u okvir vrata.

 

Upozorenje o bezbednosti
UPOZORENJE — Pročitajte uputstva pre instalacije jer nepravilna instalacija može biti opasna. UPOZORENJE — Ova sigurnosna barijera se ne sme postavljati preko prozora.

UPOZORENJE — Nikada ne koristite bez zidnih dodataka za postavljanje pod pritiskom (primenjivo za proizvode zahtevaju sve dodatke za postavljanje).

 

 

 

 

ID Oglasa: #163090858
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.