slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Sigurnosni kaiš dečiji povodac za zglob

799 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
178
4
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Da li biste želeli da Vaše dete bude bezbedno, a da ne morate stalno da ga držite za ruku? Sa ovim pojasom za zglob možete lako držati malu decu blizu sebe, koja inače imaju tendenciju da idu u avanturu. Remenje za zglobove su najjednostavniji način da povećate bezbednost Vašeg deteta u prometnim situacijama kao što su tržni centri, aerodromi, supermarketi, na parkingu itd.

Da li radoznalost Vašeg deteta pobeđuje češće nego što možete kontrolisati? Nemojte se osećati krivim zbog toga, jednostavno to se svima dešava. Možete sebi pomoći sa ovim dečijim kaišom sa fleksibilnim i elastičnim užetom za hodanje. Onda nikada ne možete izgubiti dete iz vida!

Pojas se veoma lako postavlja zbog čičak trake i jako je prijatan za nošenje zbog pamučne narukvice. Elastični i rotirajući povodac daje Vašem mališanu dovoljno prostora da šeta okolo i srećno se kreće. Pored toga, ovo sigurnosno pomagalo je veoma kompaktno i lako se čuva u džepu ili torbi kada ga ne koristite.

karakteristike:
✔ Sprečava da se vaše dete izgubi ili pobegne.
✔ Čvrsta čelična spojnica za zglob.
✔ Rotirajući mehanizam za zglob za 360 stepeni.
✔ Elastični povodac od približno 1,65 metara sa čeličnom jezgrom.
✔ Neraskidiva veza za zglob i traka.
✔ Pogodno za decu od oko 1,5 do 10 godina.
✔ Dvostruka čičak zaštita tako da mlađa deca ne mogu sama da skinu narukvicu.
✔ ECO materijal, bez iritacija.

 

ID Oglasa: #150161282
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.