slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Snuza HeroMD prenosni monitor apneje za bebe monitor disanja

105 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
53
4
pre 15 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Miroslav
Član od 22.11.2011.
Svi oglasi
Snuza Hero MD bebi monitor je nosivi uređaj koji se pričvršćuje na bebinu pelenu i prati bebino disanje.  Snuza Hero MD detektuje i najmanji udisaj i upozorit će vas ako je disanje slabo ili manje od osam udisaja u minuti.

Snuza Hero MD će kontinuirano pratiti disanje vaše bebe i ako disanje prestane, lagano će vibrirati nakon 15 sekundi kako bi probudio vašu bebu i alarmirao nakon daljnjih 5 sekundi ako disanje nije nastavljeno.  .

Ako Snuza Hero MD otkrije da nema disanja 15 sekundi, vibriraće u pokušaju da probudi vašu bebu da nastavi disanje.  Često je vibracija dovoljna da probudi bebu i Snuza Hero MD će se vratiti u režim praćenja.  Međutim, nakon tri incidenta vibracije/pobuđivanja, upozorenje Rouse će vas upozoriti da je disanje prestalo na 15 sekundi u tri navrata.  Ako se detektuje dodatnih 5 sekundi bez disanja, oglasit će se oštar zvučni alarm.

Snuza Hero MD klinički je dokazala da detektuje kada beba prestane da diše i medicinski je certificiran uređaj.

Snuza Hero MD može uhvatiti vanjske pokrete i stoga nije pogodan za zajedničko spavanje ili deljenje kreveta. Preporučljivo je ne koristiti Snuza Hero MD dok je beba u pokretu, npr. u autosedalici ili kolicima.  

 

Glas za bebe kada im je najpotrebnije - više spavajte i daleko manje stresite se uz Snuza HeroMD prenosivi monitor disanja za bebe.  Prošli su dani senzorskih jastučića ispod dušeka.  Snuza HeroMD mobilni monitor disanja za bebe je nosiv i bežični – pruža vam bezbrižnost.  HeroMD ima različita podešavanja, funkcije i proizveden je u skladu sa strogim standardima i napravljen od izdržljivog materijala koji je siguran za upotrebu na vašoj bebi.

 

  • Tip baterije: -  3.0v litijum-mangan dioksid (Li/MnO2), (korisnički zamenljiv)
  • Nivo buke -  85dBm na 10cm
  • Materijal - medicinski polikarbonat, termoplastični elastomer i tečna silikonska guma odobren od FDA
  • Certificirano -  CE (TV Rheinland ),   RoHS , FCC, ISO9001:2008 

U pakovanju nedostaje uputstvo .

 
ID Oglasa: #160153579
Informacije
Pakete šaljem PostExpress-om ili  DExpress-om  , o trošku kupca .

 

Moguće je lično preuzimanje u Novom Sadu , Veterniku ili Futogu .

 

Na nove uređaje dajem garanciju na ispravnost od 3 dana po prijemu robe  , koliko smatram da je sasvim  dovoljno da se ustanovi ispravnost iste .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.