slika
slika
slika
1 od 3

Stitnik za pranje kose

250 dinFiksno

Bosilegrad
Kao novo - nekorišćeno
12
0
pre 9 dana
Odgovara na 54% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Jelena
Član od 08.05.2022.
Svi oglasi

Cena 500 dinara


Stitnik za pranje kose
Boje: roze, plava i žuta

Vecina roditelja muku muci sa decom kada, prilikom kupanja, dodje momenat pranja kose. Nastaje serija detetove vike, placa i upornog odmahivanja glavicom, sto celu situaciju cini jos tezom. Ma koliko se trudili da animirate svog malisana i vodili racuna pri kupovini sto blazeg sampona, problem je i dalje tu.
Bebe se, prilikom kupanja, najvise plase kada voda sa glave pocne da im se sliva na lice. Strah od ulaska vode u nosic i oci, moze za njih predstavljati veliki problem, a i roditeljima kasnije kada se suocavaju sa ubeđivanjem svojih malisana oko pranja kose.
Zato postoji vrlo jednostavno resenje. Stitnik za kupanje koji se kao sesiric stavlja bebi na glavu i tako sprecava da se tokom pranja kose voda sliva niz lice, da sapunica dodje u kontakt sa ocima i tako ih iziritira

ID Oglasa: #163686085
Informacije

✅✅✅Za informacije samo javljanje na KP porukom, molim vas bez poziva, sms, viber ili wacap, jer necu se javiti jer mnogo je ne ozbiljnih kupaca. Osobe koje nemaju nijednu pozitivnu ocenu da me ne kontaktiraju. ✅✅✅✅


✅Klik na ''SVI OGLASI'' kako bi pogledali ostale moje oglase ili pogledajte na IG super_cene5. ✅

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.