slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

SwitchBot PT kamera za nadzor dece i kućnih ljubimaca

30 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
57
4
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Amazonija.rs
Član od 12.04.2013.
Svi oglasi

NOVO! SwitchBot PT kamera za nadzor dece i kućnih ljubimaca, ispratite dešavanja kući sa bilo kog mesta !  

  • JASNA SLIKA U 1080P - SwitchBot Pan/Tilt Cam prikazuje 24/7 video uživo u punom HD-u od 1080p čak i kada je montiran naopako na plafonu. Može se pomerati/rotirati 360° horizontalno i 115° vertikalno.
  • TRENUTNA OBAVEŠTENJA PUTEM APLIKACIJE - Kamera snima video kada detektuje pokret i šalje upozorenje na vaš telefon. Pomoću funkcije reprodukcije videa, možete pratiti situaciju bez stalnog praćenja aplikacije. 8 infracrvenih LED dioda omogućava vam da vidite svaki detalj u mraku. DVOSMERNA AUDIO KOMUNIKACIJA - Ugrađeni mikrofon i zvučnik omogućavaju vam da vidite, čujete i razgovarate s bilo kim ko prođe putem Wi-Fi kamere (samo podrška za 2.4G WiFi) s funkcijama uživo i dvosmerne audio komunikacije. Putem SwitchBot aplikacije možete videti ko je ispred vaših vrata i kako se vaše dete ponaša.
  • ZAŠTITA PRIVATNOSTI - Ova kamera podržava lokalno skladištenje putem SD kartice do 128GB (SD kartica nije uključena) i skladištenje u oblaku. Prenosi podatke putem sigurnog kanala sa HTTPS tehnologijom, nijedni podaci neće biti javno deljeni putem interneta i nijedan drugi uređaj ne može pristupiti vašoj kameri.
  • RADI SA ALEXA &SWITCHBOT - Možete koristiti svoj glas za kontrolu ove sigurnosne kamere bez potrebe za hub-om. Ili uparite je sa SwitchBot Hub Mini (prodaje se zasebno) i kreirajte još više kućne automatizacije s drugim SwitchBot proizvodima.  

Budite i Vi jedan od hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta!

ID Oglasa: #162063759
Informacije
Online prodaja NOVIH proizvoda sa Amazona

✅ Dostava na kućnu adresu 24-48h

Mogućnost ličnog preuzimanja po dogovoru

✅ Plaćanje pouzećem

Pišite nam za sve dodatne informacije 

 

Mesto gde svako može pronaći nešto korisno za sebe!

 

✅ Pogledajte i ostale oglase koje imamo u ponudi

 

pristupačne cene, sigurna kupovina, raznovrstan asortiman
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.