slika
1 od 1

TRUELIFE A15 NannyWatch Baby monitor wristwatches

96 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Online Kupovina
Član od 12.08.2016.
kp izlog

TRUELIFE A15 NannyWatch Baby monitor wristwatches

 

SPECIFIKACIJE:

 

TrueLife NanniVatch A15 je revolucionarni bebi monitor koji je uvek pri ruci. Tačnije, ručno. Roditeljska jedinica se nalazi u ručnom satu, koji jednostavno pričvrstite na ručni zglob. Postavite jedinicu za bebu pored bebe. Zahvaljujući stabilnom signalu sa dometom od 300 m, noćnom vidu i senzoru koji detektuje temperaturu prostorije, daje vam potpuni pregled vašeg deteta, tako da vam ne promakne nijedan osmeh ili štucanje.


Odličan dodatak za čuvanje dece
Bebi monitor je već neko vreme standardna oprema. Ali TrueLife NanniVatch A15 doneo je inovaciju na polju brige o deci. Možete stalno pratiti svoju bebu u bilo kojoj situaciji. Samo jedan pogled na njen zglob.


Obe ruke su slobodne
Roditeljska jedinica se nalazi u ručnom satu, lako se navikne, uvek je na vidiku, nema potrebe da bilo šta nosite sa jednog mesta na drugo. Zahvaljujući dometu od 300 metara, lako se možete kretati po stanu ili kući ne gubeći iz vida šta se dešava u dečijoj sobi.


Jasan prikaz
Displej sata je dovoljno veliki, kvalitetan i lak za korišćenje. Bez obzira da li vaša beba spava ili plače, možete videti sve što vam treba. Jednako brzo kao kada proverite vreme.

 

ID Oglasa: #166186830
Informacije

Za informacije o ceni i dostupnosti proizvoda raspitati se preko KP poruke ili preko preko broja telefon iz oglasa ( poziv, WhatsApp, Viber ), zbog učestalih promena cena kod dobavljača.

 

 

SVI PROZVODI SU NOVI, POD GARANCIJOM OD - 6 MESECI DO 5 GODINA ! ! !

 

SVU PONUDU MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM KP IZLOGU!

 

 

Kontakt: 065/ 43-27-089 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.