slika
1 od 1

TRUELIFE NannyCam R7 Dual Smart baby monitor

200 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
32
3
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Techno Shop 024
Član od 26.11.2023.
kp izlog

☆☆☆☆☆ TECHNO SHOP ☆☆☆☆☆


☆ Dobro došli u Vašu omiljenu online prodavnicu, kod nas možete pronaći sve za Vaš dom, posao, razonodu ili hobi.

☆ Iza nas je dugogodišnje iskustvo i na hiljade zadovoljnih mušterija.

☆ Proizvode šaljemo kurirskom službom, dok je za veće porudžbine moguće lično preuzimanje, uz prethodni dogovor.                                      

☆ Možete nas kontaktirati za sve informacije putem KP, ili pozivom na broj (sms, viber, whatsapp).

                                           ■ ■ ■
                                KONTAKT  TELEFON:

                                      0637229989
                                           ■ ■ ■


               ♡      UŽIVAJTE  U  ONLINE  KUPOVINI
                            VAŠEG  TECHNO  SHOP-a.        ♡

 

 

☆☆☆  SPECIFIKACIJE  PROIZVODA  ☆☆☆

 

Svaki roditelj daje prednost bezbednosti i dobrobiti svog deteta 24/7. TrueLife NanniCam R7 Dual Smart bebi monitor pomaže stvaranjem bezbednog i pažljivo nadgledanog okruženja. Sa svojom dvostrukom tehnologijom, bebi monitor se povezuje sa roditeljskom jedinicom i pametnim telefonom ili drugim pametnim uređajem pomoću višejezične aplikacije TrueLife Smart. Kada ste daleko od svog mališana, rotirajući monitor za 360° sa širokougaonim sočivom snima svaki ugao i šalje oštre 2K slike na 5-inčni LCD roditeljske jedinice ili telefona. Sa neograničenim opcijama, možete pratiti svoje dete sa bilo kog mesta i deliti svoj nalog sa ostatkom porodice. Automatsko praćenje pokreta i mogućnosti rotacije bebi monitora čine ga raznovrsnim izborom za stariju decu i kućne ljubimce.

Bebi monitor kojem ništa ne nedostaje
Sa širokougaonim sočivom TrueLife NanniCam R7 Dual Smart za 360° rotirajući bebi monitor, nijedan pokret ne ostaje neprimećen. Uz TrueLife SmartTrack ® , možete da vidite iza svakog ugla i automatski pratite i pratite svoje kretanje, što ga čini idealnim za domaćinstva sa starijom decom i kućnim ljubimcima. Monitor prikazuje zapanjujuće 2K 1296p slike na 5-inčnom LCD ekranu roditeljske jedinice ili na vašem telefonu, dok slika svaki pokret i šalje ih na vaš uređaj. Funkcija TrueLife SmartCare ® vas upozorava na pokrete ili zvukove i prati temperaturu, vlažnost, pa čak i plač. Noćni vid se automatski aktivira kada padne mrak, tako da možete paziti na svoje najmilije.

Bezbedno kod kuće i na pametnom telefonu
Uz pomoć dvostruke tehnologije, monitor za bebe se može upariti sa roditeljskom jedinicom i pametnim telefonom, nudeći raznovrsne opcije praćenja. U kućnom okruženju, roditeljska jedinica je idealna za držanje na oku vaše bebe. Međutim, ako je daljinsko praćenje praktičnije, višejezična aplikacija TrueLife Smart pruža neograničen domet za praćenje sa bilo kog mesta. Ako svoj nalog delite sa nekoliko članova porodice, kao što su vaš partner ili baka i deda, oni takođe mogu da brinu o vašem detetu. Broj korisnika nije ograničen, a petoslojna tehnologija šifrovanja aplikacije obezbeđuje sigurnost pametnih uređaja bez rizika od curenja informacija i drži podalje neovlašćene posmatrače.

Moderan čuvar mirnog sna
Dizajn bebi monitora se neprimetno uklapa u spavaću sobu vašeg deteta bez ikakvog ometanja. Pruža udobnost vašem detetu svirajući uspavanke, oponaša otkucaje srca i omogućava vam da umirite bebu sopstvenim glasom zahvaljujući dvosmernom zvuku. Funkcija noćnog svetla u više boja dodatno podržava miran san sa raznim efektima, a zahvaljujući

fleksibilni univerzalni komplet za montažu i zid, možete birati između mnogih opcija za postavljanje. Za dodatnu pogodnost, može se kupiti poseban TrueLife NanniCam nosač za pričvršćivanje monitora na objekte kao što su okviri za krevetić. Ako je potrebno, možete da povežete i dodatnu kameru na roditeljsku jedinicu do 16 kamera na aplikaciju za proširenu pokrivenost nadzorom.

Uz aplikaciju TrueLife Smart, ništa vam neće nedostajati
Lako uparite TrueLife NanniCam R7 Dual Smart sa svojim pametnim telefonom ili drugim pametnim uređajem koristeći višejezičnu aplikaciju TrueLife Smart. Delite svoj nalog sa drugima, kao što su partner ili baka i deda, bez ograničavanja broja pretplatnika. Koristeći petoslojnu bezbednosnu tehnologiju i vojno AES šifrovanje podataka, aplikacija TrueLife Smart obezbeđuje da ne morate da brinete o spoljnom upadu. To znači da je vaša najveća imovina sigurna i zaštićena.

ID Oglasa: #162467670
Informacije


Moguce sklapanje konfiguracije po dogovoru ☆

☆ Proizvode ne držimo na stanju, roba se donosi po porudžbini ☆

Sve iz ponude je novo i neotpakovano, sa garancijom u trajanju od 6 do 60 meseci. Garancija dolazi u vidu serijskog broja-NE DOLAZI u vidu pisane forme☆

☆ ZBOG UČESTALIH PROMENA CENA KOD DOBAVLJAČA ISTE SU SKLONE IZMENAMA☆
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.