slika
slika
slika
1 od 3

TRUELIFE R360 NannyCam

96 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Online Kupovina
Član od 12.08.2016.
kp izlog

TRUELIFE R360 NannyCam

 

SPECIFIKACIJE:

 

TrueLife NanniCam R360 digitalni rotirajući video monitor za bebe koji zaista vidi svaki ugao. Uz horizontalnu i vertikalnu rotaciju kamere i ekran od 5 inča, cela dečija soba je potpuno vidljiva. Do dve kamere se mogu upariti sa bebi monitorom u isto vreme, tako da se više soba može nadgledati istovremeno. Sa stabilnim signalom sa dometom od 300 metara i funkcijama kao što su automatski noćni režim i sobni termometar, nijedan osmeh ili štucanje vašeg mališana neće ostati neprimećeni. Takođe ćete biti oduševljeni dvosmernom komunikacijom ili opcijom da odaberete uspavanku koju možete daljinski uključiti sa roditeljskom jedinicom kada beba plače.


Mogućnost video prenosa i snimanja

Sa NanniCam R360 video monitorom za bebe, ništa vam ne izmiče pažnji. Postavite kameru na odgovarajuće mesto ili je postavite na zid. Iz sledeće sobe možete lako da rotirate uparene kamere koristeći roditeljsku jedinicu do 270 stepeni horizontalno i 90 stepeni vertikalno. Tako ćete moći da vidite svaki kutak i da radite druge aktivnosti dok vaše dete spava.


Dve kamere se mogu povezati na NanniCam R360

Pored stabilnog signala i bezbroj drugih funkcija, velika prednost Truelife NanniCam R360 video monitora je što se na njega mogu povezati do dve kamere. Zahvaljujući tome, možete pratiti dešavanja u nekoliko prostorija istovremeno. Cenićete ovu opciju čak i ako morate da brinete o nekoliko dece.

 

Idealan je i kod kuće i na putovanju

Truelife bebi monitor će postati vaš svakodnevni pomoćnik kod kuće, ali ćete ga sigurno koristiti i u pokretu. Odgovarajući vek trajanja baterije je obezbeđen VOKS režimom za uštedu energije, u kome bebi monitor šalje upozorenje samo kada detektuje zvuk. Tako da možete da sedite sa prijateljima na terasi, a ako beba zaplače, odmah ćete znati. Dok ste u pokretu, sigurno ćete ceniti da se bebi monitor može puniti iz pover banke zahvaljujući mikro USB portu.

 

ID Oglasa: #166186956
Informacije

Za informacije o ceni i dostupnosti proizvoda raspitati se preko KP poruke ili preko preko broja telefon iz oglasa ( poziv, WhatsApp, Viber ), zbog učestalih promena cena kod dobavljača.

 

 

SVI PROZVODI SU NOVI, POD GARANCIJOM OD - 6 MESECI DO 5 GODINA ! ! !

 

SVU PONUDU MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM KP IZLOGU!

 

 

Kontakt: 065/ 43-27-089 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.