slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Zastitma mreza za bebe protiv insekata - SUNVENO

3.990 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
71
2
pre 6 dana
Odgovara na 80% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog

SUNVENO Large Baby Tent, Portable Baby Travel Bed, Infant Beach Sun Shelter, Pop Up Toddler Net - Portable &Washable, Indoor Outdoor, Grey

 

  • I MREŽA I ŠATOR NA PLAŽI: Šta? Da li je ovo mreža ili šator? ili krevet? Ne samo! Da, ovo je krevet protiv komaraca, ali i šator; što je ekvivalentno kupovini jednog, dobićete dva besplatno! Daje vam veoma visoke performanse, može se koristiti kod kuće i na otvorenom, posebno pogodan za putovanja
  • PREDNOSTI SU OČIgledno VEĆE OD TRADICIONALNOG šatora za bebe: nedostaci tradicionalnog šatora: postoje praznine koje mogu uzrokovati da bebe ujede komarci; kada je svetlo lako probuditi bebu; veoma je neuredan i nije ga lako skladištiti; funkcija je jednostruka; sa SUNVENO Babi Travel šatorom za plažu Može se rešiti!
  • DOLAZE SA BESPLATNIM DUŠEKOM: Dušek u potpunosti prošiven mrežama, mekan i udoban. Jastuk je napravljen od tehnologije prošivanja i sastoji se od tri sloja materijala, uključujući tkaninu u obliku saća, poliestersko vlakno, a dno je poliester otporan na habanje kako bi se osigurao kvalitet kada je udobno
  • SPREČITE SUNČEVO SVETLO I SPREČITE SUNČEVO SVETLO I DUVANJE GLAVE: Tkanina direktno iznad i na glavi je nepropusna za vazduh i napravljena je od tkanine u obliku saća visoke gustine. Da bi zaštitila bebu od direktne sunčeve svetlosti ili svetlosti, bolje spava i izbegava da se glava zapečati. Ili klima uređaj duva da spreči prehladu.

Roba je uvoz iz Nemačke i Francuske. Proizvedena je za tržište EU, shodno tome je takvog kvaliteta. Predmet prodaje je ono što je u opisu oglasa i što vidite na slikama. Sva roba se proverava pre slanja. U slučaju primedbe ili da robu želite da vratite ili zamenite, roba se vraća bez otkupnine u originalnom pakovanju sa svim pripadajućim delovima. Kada utvrdimo da je proizvod naš i neoštećen, novac se vraća kupcu u iznosu cene proizvoda(troškove vraćanja snosi kupac).

Kupovinom vise artikala ostvarite popust. Isporuka je brzom poštom na teritoriji Srbije danas za sutra. Može i lično preuzimanje.

Za više informacija pozovite 0649304444 Miloš

Pogledajte moj KP Izlog-HVALA

ID Oglasa: #143487745
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.