Manca

Odžaci

Član od: 19.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Digitalni foto-aparati | Kompakt

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek dao ponudu za digitalni foto aparat, ja pristao na njegovu ponudu, nedelju dana sam drzao po dogovoru da je aparat rezervisan, sto znaci, samim tim sam izgubio mogucnost da mi se u tih nedelju dana javi drugi kupac, a on zadnji dan javio da odustaje, cak se nije udostojio da bar nazove telefonom i odustane, nego me ispalio preko KP poruke. Za moj pojam, jedan jako ne odgovoran covek koji ne zna sta hoce, tako da, moj savet, izbegavati dogovore sa njim, nije covek od reci.
Bio sam u problemu sa novcem... Cime da ga kupim, trebao sam dobiti neke pare, nisam bio ispostovan itd. Rekao sam da cu se javiti, javio da odustajem i sta je problem. Jos mi daje negativnu, Roki ponasaj se kao muskarac a ne kao zena.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.