Mara

Čačak

Član od: 07.10.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Umetnička dela i materijali > Slike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Osoba tvrdi da ce ispostovati dogovor nakon sto je paket bio u posti. Da bih obezbedio sliku otisao sam na 3 mesta po stiropor, stirodur i sundjer. Potrosio preko 4h pakujuci je. Sve to da ispostujem, bez obzira sto je otkup 1200din. Paket nije preuzet, ja kad sam pitao drugi i treci put-kupac se naljutio sto dovodim u pitanje "postenje" jednog profesora. Naravno, paket je vracen. Obrazlozenje je bilo takvo da sam nakon svega sacekao 5 dana, a posle toga dao da kupac sam odluci kad ce da refundira bar 2 postarine koje sam platio (700din). Kupac je sam odredio rok i naravno nije ispostovao svoju rec. Moja preporuka, ne saljite ni papirnu maramicu pre uplate na racun, veoma lose iskustvo. Izuzetno kulturna osoba. Na kraju kad sam rekao da necu da molim za 700din i da cu preziveti i bez njih, nisam dobio nikakav odgovor-a poruka procitana. Veoma nekorektno, ne preporucujem saradnju! Sta god da je razlog,25 dana je dovoljno da zavrsimo saradnju kao ljudi, ako ne uspesno bar zadovoljavajuce za obe strane. Ponavljam-NE PREPORUCUJEM!
Sramota i grehota. Poslati su svi dokazi da sam zbog urgentnosti zavrsila u bolnici i da mi je zivot bio ugrozen! I povrh svega sto ste znali vi ovako pisete,bez strpljenja da sacekate da izadjem .I to za ovu sumu ,ovakovo ponasanje? Patrijarh Pavle rece ,,Budimo ljudi''.Pa sacekajte zaboga,bice vam sve uplaceno kao sto je i napisano. Znate li vi sta vas sutra ceka i da li mozete doziveti slicnu ili goru situaciju?Nemam reci.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.