mara

Smederevska Palanka

Član od: 11.03.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Žene | Kape, kačketi i šeširi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od Mare sam kupovala vise puta, znaci stara sam musterija. Ne ocekujem da iz dzakova izvadi novu robu i to je u redu. Ali ako vec radi s tim, kada izvadi subaru i vidi da krzno otpada, ona zna sta ce biti kada se nosi, nakvasi kao sto se raspala. Dobila sam odgovor, imala je najbolju nameru. Namera je 250 din+ ptt+ pdv+ prenos novca. Nas 10-oro po 600 din to je 6000 din. Odgovor i slike su tu. Ali nema nazad. Zao mi je.
Kakav bezobrazluk,,gispodja je od mene kupila dva puta robu i to uvek neka sica kao sto je i ova subara 250 dinara ,koju je ona oprala u ves masini i javlja kakva je ispala ,,otkud to da se subara pere u ves masini ,a cak sam i ponudila da joj vracam i racunam subaru samo da se izjasni sta zeli da kupi,,,a na to sam dobila bok sa korisnikom ,,,kaze stara musterija kao da je kupovala robu od neznam koliko hiljada dinara,,,i to kakvi 6000 sponilje,subara je 250 dinara a ptt je normalno da placa primalac,,i to jos sto spomilje pdv ma mislim strasno svi vi koji kupujete valhda je normalno da placate ptt koji je za nju bio 200 din cc paket preko poste ,,,imam i skrin sot gde joj nudim povracaj .

Asesoari > Poslovne torbe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Mislim da je jako neodgovorna osoba u pitanju. Trazilj smo futrolu za gitaru pa smo dobili futrolu ili za tamburicu ili neku deciju gitaru. Za dva ostecenja smo znali ali futrola je sva poderana. To vam je kao da narucite cipele a dobijete decije bez onrazlozenja . Strasno!
Strasno ,sve sto je na slici takva je i futrola za instrument,ja sam i rekla da se u futrolu ne razumem za sta je ali vidite na slici ako vam odgovara to je to ,,sa bogati nije to to pa sto ste porucili ako i neznate sta vam treba ,mislim strasno svasta nos mogu ovde dodati ali nema potrebe ima raznih ljudi koji bi za sitne pare kupili nesto sto kosta nekoliko hiljada dinara i jos se zale a pritom su obavesteni sta je i videli slike sa svih strana ,nemam vise reci za trosenje.

Ručni radovi > Hekleraj i tekstil

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Brzom postom je dosao konac a ne vunica kao u oglasu, osecam se prevarenom. Lazne informacije od strane prodavca. Ako se ne razume u robu koju prodaje onda ne zreba da se pravi kao da zna. I konac nece da uzme nazad. . Naravno, najgora preporuka
Gospodka je kupila vunicu sa slike ,cak je trazila i dodatne slike koje je i dobila ,i dodatni konac za koji je htela da me navuce da joj dam kao humanitano besplatno za vrtic ,takodje i predhodnu vunicu navodno kupuje za vrtic pa joj je sve nebitno bitno da je sto jeftinije a sada zna i da se zali ,sve sto je porucila je sa slike slikano vise pita i naravno nesto sto ste videli na slikama toko i dobili da vidim ko bi to vratio ,pa ne radim ja za preglede i placanje tudje postarine ,ali dobro naravno uvek mogu biti i zadovoljni i nezadovoljni kupci ali ovde sve govori sa moje strane i mojih 400 pozitivnih ocena .

Bela tehnika i kućni aparati > Sokovnici i cediljke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Moguće je danije znala da fali deo na sokovniku , ali da se fizički vide oštećenja, vide se. A rečeno je da je potpuno ispravan. Moguće je da nije znala, ali nemogu dati pozitivnu ocenu. ipak sokovnik nije za upotrebu.
Stvarno nije u redu ,culi smo se i telefonom ,deo nikakav ne postoji didatni sve sa slike je spakovano i poslato ,ali ok nema veze

Mama i beba > Gimnastike i podloge

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Stvari su otrcane, flekave i pocepane. Neodgovarajuci broj iako je prodavac govorio suprotno. Hvaljena roba kao da je nova. Bolje se baca. Ne preporucujem saradnju.
Ja cu samo kratko ,,,ljudima sto vise das i poklonis oni bi sve za dzabe ,kupili su sve kao iz oglasa ,stvari nisu mogle biti flekave kad ih nine ni kupila ,vec podloga za kupanje bebe ,,i lakove za nokte ,neznam sta tu moze biti pocepano ,ves koji su porucili je polovan 10 komada za 250 din ,pa cela posiljka kosta 800 din ,neznam sta da kazem za te pare nema ni dve kutije cigara a clan je dobio podlogu,8 laka za nokte 15 vesa ,tasnu za zene,sta vise reci.

Odeća | Ženska > Donji veš i čarape

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Roba koja je slikana ne odgovara opisu koji je poslat zena salje pocepane krpe, a kada je pozovete kaze da ste pogresili broj. Nikakva saradnja izbegavajte ovog prodavca.
Cista laz,,,gorpodja nije nista ni porucila ,vec je samo trazila slike igracaka koje je i dobila i na to mi je odgovorila da su igracke krs ,strasno vidi se koliko ja dugo radim i koliko imam clanova koji me prate i oni kao i moje pozitivne ocene govore vise nego reci ove gospodje koja od mene nije nista ni kupila niti zna kakva je roba ,a za krpice sto kaze ma mislim sramota nije ni pitala niti sam joj ista poslala od slika istih ,a kamoli da prodam ,daleko bilo toliko !

Obuća | Ženska > Baletanke i espadrile

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kinesku robu je poslala. A u oglasu i po dogovoru uvoz iz Nemacke. Majicu belu koju nisam dogovorila odsivenu oko vrata , sama poslala i tek posle slanja javila. uzas od robe. Ponizavajuce, ovo je za bacanje u otpad. gde je zastita potrosaca ovde da pomogne i zastiti od ovakvih?
Losa saradnja sa korisnicom ,dogovor je trajao isuvise dugo gde zena ni sama nezna sta hoce ,trazi originale a ja kazem kako stvari stoje ,originali se kupuju po firmiranim radnjama i placa se lepa cifra za to ,kod mene je uvoz iz Nemacke i roba je tog tipa kvalitetna sto ukazuju moje ocene pozitivne sto se mozete i uveriti ,a ja vas molim da nas prodavce zastitite od kupaca koji bi za dz da kupuju i to originale .

Uređenje kuće > Zavese i roletne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Stanje zavese ne odgovara opisu iz oglasa. Zavesa je pocepana na nekoliko mesta i puna je žutih fleka koje se ne mogu oprati, jer je zavesa na tim mestima izgorela, verovatno od blizine nekog grejnog tela. Gospođa mi se juče javila telefonom i spustila cenu zavese na 300 dinara zbog, kako je rekla, "jedne male rupice koju nije primetila. .. " Pritom je nemoguće da nije videla ovolike fleke po zavesi. Zavesa je namerno slikana ispresavijana i samo u jednom delu koji izgleda pristojno. Neću slikati i kačiti fotografije, nemam za to ni vremena ni živaca. Ne radi se o novcu, već o načinu na koji sam oštećena. Ja sam se opekla, pa savetujem dodatni oprez sa ovim prodavcem, treba tražiti da pošalje dodatne fotografije predmeta koji prodaje.
Neznam odakle da pocnem ,samo cu reci da strogo obratite paznju sa clanicom jer je jako negativna ,sve joj je objasnjeno u vezi zavese da ima jednu rupicu i da sam joj spustila cenu na koju nije morala da pristane ali je pristala da kupi zavesu celu od 300 dinara ,sve govori o tome da nece poslati slike i slikati da je zavesa takva takvu kaze da jeste ,naravno da nije ali izgleda da je zena nezadovoljna svojm zivotim pa takve zene to rade drugima ,ali mene nece iznervirati ova negativna ocena moji kupci znaju sta kupuju i kakav je kvalitet ,mogu i ja da pisem sad ovde memoare ali cemu to nema potrebe ,samo jos jednom da sve govori o tome sto nece uslikati da je takva zavesa ,jer naravno da nije ......!!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.