Mare

Zrenjanin

Član od: 10.03.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > iPad

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poštovani ovakvi članovi nemaju mesto ovede! Nakon temeljnog dogovora oko slanja i uplate za tablet više se ne javlja nego sa 130€ dize cenu na 180€! !! Trebao je prvo da razmisli o ceni unapred a ne nakon dogovora menja cenu, to uopšte ne znam kako da nazovem ! !! Na zalost mnogo je loših ljudi ovde nemojte zaliti da im za njihove postupke date negativnu ocenu! Ja radim 10godina i više nikada nisam povukao svoju reč, niti koga prevario. .. Kako sijes tako ti se vraća. .. Tako da je ova ocena članu TOTALNO opravdana. .. Svaka čast KP-podršci jer mnogo su ažurniji nego pre. .. Hvala Vam. ..
Lepo sam rekao da cim dodjes sa posla da mu saljem broj racuna, on je na to odgovorio da je vec uzeo drugi, i da nije imao vremena da ceka. A pritom sam ostao na ceni koju mi je on ponudio to je 12000din!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.