Mare

Subotica

Član od: 23.03.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ja moram da ocenim i ako nismo napravili nikakav dogovor. Navlaci me 10 dana za patike, kao original, kao ima na stanju, kao nema na stanju, kao iz Novog Sada je, kao nije iz Novog Sada nego Subotice. . Kad sam rekao da hocu da dodjem po njih prekosutra odjednom patike prodate. Ne bi me iznerviralo toliko da ga nisam 10 puta zvao u medjuvremenu i ni jednom se nije javio. Obratite paznju i na ocene, sve su nepostojeci nalozi ili nalozi sa jednon ocenom. . Obrisite mi nalog ako mislite da treba, ali pazite se prodavaca kao sto je on. . Pozdrav Imam i sve dokaze komunikacije ako zelite da se uverite licno, rado cu poslati ko god bude pitao
Pre svega pola od ovoga sto je ovde napisao nije istina, imam i ja sve sacuvane poruke naseg razgovora, tako da je ovo samo obicna prica u prazno.. Pre sve korisnik je bio vrlo neljubazan, drzak i bezobrazan, na odogovor kada sam rekao da sam prodao patike drugom coveku koji se normalno javio pre i odmah poslao podatke za slanje, isti ovaj doticni gospodin pocinje sa uvredljivim komentarima, kako ja lazem pa i ova negativna ocena koja nije nikako zasluzena, vec samo data iz inata.. Patike su original naravno sto mogu opet da dokazem porukama koje sam ima sa korisnikom koji ih je i kupio, to sto je ovaj clan 10 dana razmisljao da li da ih uzme ili ne, a one do tada prodate to vec nije do mene zaista, vec do njega.. Ja njemu nisam dao negativnu jer jednostavno nisam iz te price, zao mi je sto sam saradjivao sa ovakvim covekom, ne preporucujem sardnju sa njim..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.