Mare

Beograd

Član od: 04.01.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Igračke i igre > Društvene igre

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo uzivo nalazenje, nije se pojavio, toplo ga preporucujem ukoliko imate u planu da bacite vreme ninasta

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Javio sam mu se preko KP poruka i on se meni posle javio na broj na whatsapp! Ako je adminima potrebna potvrda tog ćaskanja mogu me slobodno kontaktirati. U pitanju je Tech Fleece komplet sa oglasa , culi smo se lepo sve poslao je slike i snimke kompleta, cini se sve u redu jer mu je nalog stariji i ima pozitivnih ocena. Medjutim kada sam primio posiljku i platio dobio sam drugi komplet koji mi je takodje ponudio ali je dogovor bio samo za prvi komplet tj. sa oglasa. Na poruke i pozive ne odgovara po ceo dan uvece se javi pravi se lud da je pogresio posiljku daje mi broj coveka kod koga je ta prava posiljka , taj broj je nedostupan 3 dana. Pravi muljator i lazov. Pravi se žrtva kako ne bi prevario kako mora da proda svu garderobu jer mu je potreban novac . Pre nego sto smo se dogovorili rekao je citiram "Bas mi je krivo sto si se javio za ovaj komplet on mi je veoma drag ali eto moram da prodam potreban mi je novac". Pretpostavljam da mi je zato poslao drugi komplet. Izbegavati ovakve prodavce jer nemaju ni trunku poštovanja.

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nasao se sa likom oko licnog preuzimanja, prihvatio trenerku iako je imala "povrsinske fleke" koje ce se skinuti prvi pranjem. Posle tog jednog pranja ispada da su fleke dublje i trajne. Prodavac ne odgovara na poruke na whatsappu na predlog povrata/kompenzacije tj bilo kakvog resenja problema, pritom nudi licnu kartu kao garanciju prilikom licnog preuzimanja. .. . Ovo nije trenerka koja je "kao nova". Izbegavati ovakve prodavce.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.