Mare

Inostranstvo

Član od: 03.11.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Bubnjevi | Stalci i pedale

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin je nudio ponuđenu duplu pedalu - najnovije serije a meni poslao za seriju STARIJU, sa starim gazištem. Preko toga sam prešla uz njegovu ponudu da mi vrati samo 20€, da bih sutradan primetila da fale 2 federa koji idu ispod gazišta (inače je jedan 22€), kada sam ga pozvala da mu kažem da želim novac nazad (prvo je izmišljao raznorazne izgovore) na kraju odbio uz odgovor, "radi s njom šta hoćeš - prodaj je" neću ti vratiti novac. NE PREPORUČUJEM SARADNJU!
Odgovor na ovakve smešne izjave možete naći u mojoj oceni koju sam dao ovoj očigledno ne upućenoj dami što se tiče bubnjarske opreme. Molim Vas da se prvo informišete, saznate, možda negde i pogledate neku opremu kako izgleda, pa tek kada budete sigurni, optužujete i vređate drugoga kako Vam prodaje nešto "levo". Sa druge strane, malo mi je čudno da Vam treba ceo dan da mi kažete da neki delovi (koji u ovom slučaju, koji navodite, nisu baš mali) nedostaju??? Pedalu sam Vam poslao u original stanju, ponudio rešenje za nastali nesporazum koje ste prihvatili za rešavanje istog tako da Vaše naknadne bilo kakve izjave ću smatrati neozbiljnim. Žao mi je da je ovako ispala ova kupo-prodaja ali kao što ljudi na zapadu kažu: "Ima ljudi, a i ima ljudi". U svakom slučaju želim Vam sve najbolje ali drugima ne preporučujem bilo kakvu saradnju sa ovom damom.

Muzika i instrumenti > Bubnjevi | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

od doticnog sam narucio plastike evans eq1 clear, dva kompleta 8.10.12.14 umesto da sve bude kao po dogovoru stigla mi je desetka coated. kad sam ga pozvao izgovor mu je bio navodno neko je drugi pakovao plastike nije on(strasno), rekao je da cemo resiti nekako i do dan danas nista nije reseno, a meni plastike sede jer ih ne mogu svirati rasparne. preko toga sam presao nekako i ne bi bila ova negativna ocena da me nije zeznuo po drugi put, narucio kod doticnog tom mount bracket koji mi nikada nije poslao a cekao sam 5 meseci, pa cak se nije ni javio da ih je prodao i da ih nece slati. motljao me da je zaboravio na mene, da je u guzvi i da ce ih poslati. posle izvesnog vremena je izbrisao oglas. totalno neozbiljan nikakvu saradnju ne preporucujem.
Sve je to u redu druže, samo što nisi napisao i da ti je stigla jedna plastika gratis jer je takođe greškom upakovana i poslata, a u međuvremenu si me kontaktirao za još nekoliko stvari tako da i dan danas ne znam šta si hteo uzeti od mene. A takođe nije ni u redu da pišeš neistinu, oglas nisam obrisao nego je istekao, a brackes-e nisam prodao, imam ih još. Veliki pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.