Mare

Zrenjanin

Član od: 05.10.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Automobili za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Vidim sve pozitivne pa sam se ustručavao da dam negativnu ali kako sam bacio 2400 dinara mislim da nije pošteno da prećutim zbog narednih kupaca. Sa momkom sam imao ok komunikaciju i dogovor sve dok mi nije stigao poručeni deo (nebo za golfa sa šiberom)koji nažalost nije originalan (iako sam više puta napomenuo da mi odgovara samo originalan) i sligao je u komadima (izlomljeno). Kontaktirao sam momka na viber kojim smo komunicirali, prosledio slike i dobio bled odgovor da se bas nerazume u delove. Ubrzo je stigao poziv gde smo se dogovorili da umesto neba mi pošalje dve spoljne brave kako bi obojica bili zadovoljni (uzgred moram da napomenem da spoljne brave koštaju 300 din po komadu a steta je 2400 dinara i momak je insistirao da ponovo ja platim poštarinu što bi značilo da sam ja dve brave platio 2700 dinara iako je vrede 300 po komadu. )Pre svega iz dobre volje i dobre namere pristao sam ali ni posle par nedelja nisam dobio ono što je dogovoremo. Oglas izbrisan i postavljen novi malo korigovan naravno na istom profilu. Pošaljem poruku pitam šta se dešava i dobijem novu poruku i novo obećanje. Naravno odbijem, zahvalim se i oprostim od svog novca jer očigledno je nekom potrebniji.
Dobio je slike originalnog neba sa siberom sve tacno sa slike bilo mu je poslato i zna da je nebo krto staro i lomljivo pored toga pristao je da mu saljem dva dana nije ga preuzimao jer nije bio na adresi kurir me je zvao drugi dan pitajuci da li da ga vraca nazad ja sam ga zvao i nekako ih povezao sto nije bilo u redu sa njegove strane i naravno da ce se nebo iz 86god izlomiti od toliko vucaranja uostalom procenite sami.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.