MARIC

Kikinda

Član od: 23.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Sony

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

bio je dogovor da mi posalje samsung ace, a ja njemu sony expiriu tipo, on je meni poslao telefon u vrednosti od 5 eura samsung star 2. da li je to normalno. pa koje tebi dao te ocene ili ih pumpate, sa ovim nemogu reci gospodinom nemojte trgovati, nego ga zaobilazie u velikom luku, ako mu treba poslacu mu i ovaj samsung star, pa nek da deci da se igraju, sramota, od ocena, covek negativan do bola, sramota koje sve na k. p.
ja sam posteno vratio expiriju nazad a doticni posten meni nije vratio star 2 pa ko je ovde neposten prosudite sami.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao sam mu telefon , rekao je da ga je primio i da je sve uredu i da pare stizu u pon. Medjutim pare nisu stigle do srede, covek je rekao da je problem u posti, otisao sam da proverim i telefon uopste nije preuzet iz njihove poste. Covek nije odgovarao na poruke posle toga. Posle par dana telefon mi je vracen i morao sam da platim 500 din postarinu. Onda je rekao da je to zbog plate i da ce platiti troskove postarine do ponedeljka ali naravno nije. A bas me zanima odakle vam te pare da kupite i nokiu e71 i k800i u toku svega ovoga ! ?
Clan nije ispostovao dogovor!!

Mobilni telefoni > Nokia

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

ispricao da je telefon potpuno ispravan medjutim poslao mi je nevidjen krs. na moju primedbu je reagovao tako sto je rekao da telefon odnesem u servis i da ce on sve to platiti, tako sto ce direktno majstoru u servisu poslati novac. prilikom moje intervencije da nije poslao novac rekao mi je da je upravo poslao i da ne brinem, posto u stvari nije poslao ponovo sam ga pozvao i tada mi je rekao da ne brinem i da se kune u decu da ce poslati. za sve ove godine koliko sam na kupujem prodajem nisam naisao na nepostenijeg i neodgovornijeg clana. bas me zanima sta ce odgovoriti na ovo jer sam ja sasvim korektno izvrsio svoj deo dogovora. IZBEGAVAJTE OVOG CLANA
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.