Marija

Irig

Član od: 21.01.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Planinarenje | Oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Saradnja sa ovim prodavcem je potpuni košmar. Insistirao sam da izvrši sve provere istog decidirano navodeći da mi ne znači ništa ako nije u stanju "kao nov". Prodavac me ubeđuje da je tako, i uplaćujem na račun visoku sumu nadajući se da je opravdano. Stiže izuzetno prljav sa vidljivim tragovim nošenja. Obaveštavam prodavca i bacam predmet na pranje. Posle 2 dana sušenja detaljnim pregledom utvrđujem da je superlepkom popravljan na par mesta. Šaljem fotografije uz maksimalno uvažavanje uz predlog da mi refundira deo novca. Umesto izvinjenja dobijam optužbe da sam slikao svoj prsluk i razne kritike. Odmah sam slikao svoj stari prsluk(isti model i veličina, samo druge boje) pored ovog njenog i dokazao suprotno. U nijednom momentu član ne pokazuje kajanje i sumnju u svoju grešku i netačnost tvrdnji, već se služi raznim naivnim optužbama, tipa kako nije ona kriva za način pranja prsluka. .. .Upozoravam kupce da od ovog člana mogu očekivati precenjenu robu is second hand shopa sa nerealnim opisom, drsko ponašanje i napade-potpuno uskraćeni za objektivnost i razumevanje eventualnih problema. Očekujem odgovor ispod sa raznoraznim optužbama i besmislenim opravdanjima, kao da je ona oštećena-a ne ja koji sam robu platio na tekući račun odmah bez ikakvih cenjkanja i slično. Ko god poželi može da mi se obrati, i dobiće kompletnu prepisku i fotografije ovog negativnog iskustva.
Molim Vas lepo, ja i dalje ne razumem Vas kada kažete da vam je prsluk stigao "sa vidljivim znacima oštećenja". Apsolutno tvrdim da oštećenja nisu postojala, ni u kom slučaju, a posebno za nekakvo lepljenju super lepkom, kako ste rekli. Uostalom, ja ne znam na kojoj ste ga temperaturi Vi prali. Ne znam samo šta Vi podrazumevate "vidiljivi tragovi nošenja", očigledno da imate izuzetno visoke zahteve i kriterijume za određeni proizvod. Prsluk je plaćen oko 200 eura, te ne vidim da je "precenjen" kako ste rekli i bio je naravno u kategoriji "nošeno-korišćeno", ali je očuvan i APSOLUTNO i dalje tvrdim DA NIJE IMAO NIKAKVE TRAGOVE NOŠENJA!!! Svako dobro Vam želim.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.