Marija

Mali Iđoš

Član od: 25.01.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > Video rikorderi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trazio sam od prodavca da mi proda samo CDP na sta je ona pristala i korektno spustila cenu. Pristao sam pod tim uslovima ako je uredjaj ocuvan i ispravan. Rekla je da jeste. Zamolio sam je da lepo upakuje uredjaj da se ne bi ostetio u transportu i posalje odredjenom postom koju sam ja izabrao. Vrlo brzo je stigao ali ne adekvatno spakovan. Kartonska kutija ga cak nije potpuno pokrivala. Kroz "paket" se video gornji poklopac. Kada sam uredjaj otpakovao, na gornjem poklopcu, koji je inace blago deformisan, je bilo tragova lepka, sitnih ogrebotina a ima i jedna manja ogrebotina na frontalnoj ploci u gornjem levom uglu. Uz uredjaj mi je poslat daljinski od nekog TV-a umesto od CDP-a. Kad sam ga ukljucio nije hteo da otvori vrata. Kada je posle puno pokusaja ipak otvorio, ubacio sam disk ali nije hteo da krene u reprodukciju. Pokusao sam i sa drugim diskovima ali uredjaj ne radi. U pitanju su originali. Odmah sam zvao da reklamiram ali mi je receno da je doticna u inostranstvu i da dolazi za nedelju dana. Slao sam i poruku preko KP-a da mi se javi u vezi reklamacije ali ni posle 11 dana me nije kontaktirala. Sad imam uredjaj koji trebam da popravljam i farbam i daljinski koji mogu da bacim a Marija ima negativnu. Nisam zeleo odmah da reagujem i cekao sam da mi se javi ali ovo je ne ozbiljan odnos prema kupcu. Ovako se ne moze trgovati-zao mi je.
Mnogo mi je žao, ako je ako je kurirska služba oštetila. Tako sam Vam rekla: Javite mi sutra do podne, (dabih mogla poslati) jer popodne odlazim na pecanje:) Pecanje je bila odlazak u Nemačku. Niste se javili, a kada jeste, već sam bila na putu, pa je brat spakovao i verovatno je poslao daljinski za video rekorder, a kupcu rekordera od CD pajera. A taj se nije javio da je dobio pogrešan daljinski, te treba da ga kontaktiram. Ako jeste, onda ćemo svakako zameniti. Sad sam se vratila na par dana, pa ćemo pokušati rešiti nesporazum.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.