Marija

Kruševac

Član od: 30.09.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Ugostiteljstvo | Oprema > Kuhinjska oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslata je masina drugog proizvodjaca, jefitnija i nekvalitetna nego sto je prvobitno bio dogovor. Prodavac nije zeleo da vrati novac jer i nije pravi prodavac nego posrednik u prodaji. Kako nije zeleo da mi posalje kontak pravog prodavca, jer ga navodno ne zna ili ne zeli prosto da posalje kontakt, ostaje mi da dam OGROMNU negativnu ocenu. Ovakvog prodavca izbegavajte u sirokom luku ukoliko sto posto niste sigurni da je on prodavac a ne trece lice. Tokom pokusaja dogovora i upozorenja prodavca da ce biti prijavljen, ali odgovor nisam dobila. Takodje treba napomenuti na prodavac nema kontakt telefon tako da je bilo kakav dugaciji vid kontakta nemoguc. Prodavac ce regularnim putem biti prijavljen MUPu (posredstvom linka na sajtu KP) a nadam se da ce biti sankcionisan od strane samog KP, je ovakvim prodavcima ovde nije mesto.
Kupac, gospodja je sve vreme znala da ja nisam direktni prodavac, jos i pre nego sto je prodaja dogovorena. Pre kupovine dobila je tacan opis i sliku proizvoda, nije istina da joj je poslata roba oko koje se nismo dogovorile a jos manje je istina da je rec o losijem kvalitetu. Roba koja se salje je ispitana, ispravna i fabricki upakovana. Naravno da se uvazavaju reklamacije ako u necemu dobavljac pogresi, za kvar nastao neadekvatnim rukovanjem , sto je bilo u ovom slucaju, ne moze se izvrsiti zamena. Pri preuzimanju robe gospodja je bila zadovoljna, dala pozitivnu ocenu da bi sad posle nekog vremena ocenu promenila. Slazem se oko negativne ocene, i takodje se nadam da ce Kp reagovati na ovakve stvari kako ljudi ne bi mogli da pisu neistine.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.