Marija

Beograd

Član od: 12.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kućni ljubimci | Oprema > Psi i mačke | Kućice, kavezi i kreveti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Oprez za sve kupce! U slucaju reklamacije necete dobiti ni nov proizvod niti ce Vam novac biti vracen. Ubedjivace Vas na sve nacine da ste vi krivi i da oni ne snose nikakvu odgovornost (sto cete imati prilike da vidite u komentaru koji ce gospodja Marija ostaviti).
Gospodin preuzme i pregleda POTPUNO NOV proizvod koji se zove IZDIGNUTA PLATNENA KUĆICA ZA PSE, od početka sa namerom da je koristi kao ležaljku (Postovana, Da li imate ovaj proizvod na stanju i da li moze da bude i bez satora?Uredu, mi bi smo ga kupili kao kucicu, a da li mozda znate da li moze da se montira bez gornjeg dela pa da bude otvorena varijanta bez satora?). Onda zaveže ćebence na 4 nogara i 4 poprečne šipke, bez ostale konstrukcije i Oxford platna, pošalje i sliku,i očekuje da neko nadoknađuje njegove nedostatke. Odgovornost za proizvod mogu da snosim, odgovornost za tuđe nedostatke ne, nažalost, ove koji Vama nedostaju, niko ne može.

Nameštaj > Police

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

ОПРЕЗЗЗ! !! !! Наручили смо полицу и договорили се да је лично преузмемо када смо је отворили полица је била оштећена на 5-6 места када смо сликали и јавили рекли су да наводно нису знали и како можемо да је врстимо. По други пут смо трошили новац на гориво да би вратили нешто што нам је уваљено још нису хтели дс плате гориво
OPREZ-MALICIOZAN KUPAC! Prvo, niste ništa naručili, već Vam je bilo hitno da preuzmete, što ste i uradili. Polica je slikana neoštećena prilikom pregledanja u oglasu. Vama je bilo hitno, pa nije pregledana pre prodaje, NAŠA velika greška. Jer to što mi ''nismo znali'', to ste mogli i Vi da napravite, i naravno, napad je najbolja odbrana. Polica NIJE PUKLA, samo farba na istoj, biće postavljena ponovo, pa će se videti.Kolega je ponudio da dođe po policu i vrati Vam novac, odbili ste, Vi znate zašto. Novac Vam je vraćen, i bio bi vraćen i da je kolega došao po nju.Ili plaćena poštarina, da ste je poslali. Ovako, da Vam zbog vaših drugih poslića, koje usput obavljate, plaćamo benzin, ovce nismo

Uređenje kuće > Lusteri, visilice i plafonjere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

posle prve reklamacije i kasnije gomile bagova i intervencija skoro svakog dana sa vadjenjem baterija iz daljinca i resetovanjem na osiguracima plafonjerka se po ko zna koji put tokom tri meseca u sred noci sama ukljucila i vise nije htela da se iskljuci ni posle resetovanja na osiguracima. kad sam pozvao da vidim sta da radim , kazu mi NEMA TU GARANCIJE , KAD KUPIS GOTOVO JE  a onda jos kaze to je crklo jer nisam imao normalan zidni prekidac kako rece "klik-klak" takve plafonjerka ide preko prekidaca , tj plafonjerku prvo ukljucis na prekidac pa onda na daljinac ! !! pa sta ce mi daljinac ako imam prekidac na zidu ? ?? inace drugi prodavci ovde na kp imaju garanciju i to 1-2 godine .
Gospodin je kupio nešto duplo jeftinije u odnosu na sve druge, pre 3 meseca, nije ni pitao za garanciju. To ''prva reklamacija'', da je bilo prve, vratio bi je, to nije problem, nego nije znao kako da je uključi. Prodavnice koje daju garancije na KP-u, su tako i registrovane, što je sasvim jasno, a i gospodinu poznato, jer ne verujem da na svoje oglase daje 2-godišnju garanciju. Plafonjera je 24 sata dnevno, više od 3 meseca, priključena na direktnu struju bez isključivanja. Ne znam koja bi tako nešto mogla da podnese, a dotični ''nije znao'' da tako nešto ne može. I kad je, naravno, crkla, on bi pretnjama da vrati, dobije nazad pare, i kupi drugu. Svako dobro.

Sport i razonoda > Trotineti i električni trotineti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Samo da pojasnim sta sve nije bilo u redu ! !! Prvo navedeno je u oglasu da je NOV a on je presao 340km 1 laz zatim stigao je Trotinet koji je imao pokidane zice na jednoj jedinoj kocnici i hvale cak i delolovi tojes ALAT koji ide uz njega pa Drzac za mobilni i sve to bi bilo u redu da je baterija dobra a nije pise 30km ali prelazi 9km bez obzira sto se vozi u Eko mod STRASNO i Guma prednja je pukla posle 2 dana probe i sada mi stoji trotinet za ukras a platio posteno 41.400din za mene veliki novac uzalud bacen jer nije ispostovan dogovor prvo proveri sve pa ako je sve kao sto ste napisali onda mi posalji i naravno dok ne platis posiljku ne znas sta si dobio a ja sam dobio tezak kras polovni koji se RASPADA iz dana u dan i HVALA GOSPODjA MARIJA VISE OD VAS NI DZABE NEBI UZEO JER SA TAKVIMA NE POSLUJEM ! !!
Gospodine Sasa, drago mi je što ste pojasnili šta Vama nije bilo u redu, a mogli ste da se javite kad Vas je kolega zvao nekoliko puta. Sad da se osvrnemo na Vaše komentare. Trotinet nije prešao ni jedan jedini kilometar, osim što je proban kad je došao, što je i pisalo oglasu. Svakako bi se jasno videlo da je trotinet prešao 340km, na slikama, a ne uživo. Žice nisu bile pokidane, gume su bile cele, slikano je detaljno sve u oglasu. Isporučuje se polu-montiran trotinet, tako da ste te žice, iako ekspert, lako i Vi mogli da pokidate, prilikom nameštanja.Čekali ste da obrišem oglas, da bi ste se raspisali, jer ovde svako može da piše šta mu je volja. NIGDE nije pisalo da je u isporuku uključen držač za mobilni. Trotinet je prodat ispravan (nije poslat na probu), a šta ste Vi nakon 8 dana korišćenja radili, ne znam i ne zanima me. Takođe, kao ekspert za trotinete, treba da Vam bude poznato da na dužinu trajanja baterije utiče i težina korisnika. Čak i kad ste zvali kolegu, i rekli da je žica pokidana, kolega Vam je istog trenutka rekao da vratite trotinet, i da ćemo Vam vratiti novac, iako ta žica sa nama nema nikakve veze. Vi ste odbili. Svaki paket je osiguran, tako da sve što se desi, rešava se, ako neko želi.Ono što je meni jasno, je da sad čekate da Vas molimo da obrišete ocenu, i vratimo Vam deo novca, kao što ste u početku planirali. Cena trotineta u startu je 50 % niža od cene proizvođača u Nemačkoj, i nismo imali mesta za više popusta. Platili ste 41.000 sa uključenom poštarinom, gde smo opet izašli u susret. Ispoštovani ste i više nego što treba, tako da, sve najlepše. P.S. tojes - to jest , gospođa-gospođo, i ne bi-ne bih. Postoje i zarezi i tačke, a ne samo ! !!, što opet nije ispravno napisano, a ni upotrebljeno. Svako dobro i nema na čemu.

Nameštaj > Stolovi i stolice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu nije pisalo da fale srafovi za montiranje stola, obecano mi je da cu ih dobiti, vise se nisu javili . ..
Poštovani Brze Tike, hvala za ocenu, naročito za komunikaciju i za ispoštovan dogovor. Vi niste ispoštovani, a ja sam naučila da više nikome ništa ne donosimo i ne unosimo nedeljom (a ni radnim danima), kao što smo Vama, potpuno besplatno, na noge. Pogotovo stolove od 2 metra, sa čeličnim nogarima za 150 eur, sa besplatnom dostavom (koja bi bila minimalno 1500 dinara). Tačno, falili su šrafovi, naš propust, kolega je rekao da će doneti, zamolila sam Vas da ga pozovete, niste. Zvao je on Vas, niste se javljali. Ovih 700 i nešto pozitivnih ocena nije imalo luksuz lične isporuke i unošenja na adresu, samo posebni kupci koji zbog kesice šrafova vrednosti maksimalno 300 dinara i nemogućnosti da se ista dostavi u nedelju, kad i sto, daju negativne ocene, i žale se na neispoštovan dogovor. Iskreno se nadam da Vam je ova negativna ocena nadomestila duševni bol, kao i druge nedostatke koje imate. Svako dobro i sve najlepše.

Kućni ljubimci | Oprema > Akvarijumi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nepotpun set, bitni delovi fale u kompletu ili su slomljeni, novi delovi obecani al nisu stigli !
Poštovana Sofija, potpuno ste u pravu, falio je jedan deo. To što je slomljeno, nije imalo veze sa nama, bile su slike u oglasu, a dobili ste i slike na viber. Pošto ste Vi set odmah montirali i koristili, čak i bez tog dela, a mogli ste da ga vratite odmah i dobijete novac nazad, zamolila sam Vas da sačekate da nađemo drugi set, i pošaljemo Vam deo koji našom greškom nedostaje. To smo i imali nameru da uradimo, ali je kolega sam, a Vi niste imali strpljenja, i dali ste negativnu, tako da jedino što mogu da kažem, je da mi je žao zbog neprijatnog iskustva.

Nameštaj > Komode i TV komode

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

pakao, stiglo je oštećeno, nedostajali su delovi: (nogare), led lampa, ekseri, a sada vidim i šrafovi, ne bih preporučio nikome
Hvala na oceni, kod mene paklovi koje priređuju takvi kao Vi, ne prolaze, tako da sam je i očekivala. Da krenemo od Vaše prve poruke, gde pitate da li se teško sklapa, da li je neoštećeno i da li lično isporučujemo. Iskustvo me je naučilo da ja sa tom prvom porukom vidim problem, ali pošto ste bili uporni da kupite policu, rekoh, našli ste majstora da reši probleme koje imate.Što se tiče neoštećenosti, u svakom oglasu ima slika uživo i sve se vidi, kao što se i prodaje oštećena i neoštećena roba. Ko hoće da gleda, vidi. Kada se još jednom pregleda roba, pre slanja, uglavnom šaljemo kupcu i te slike uživo.Što se tiče isporuke, mogli ste da preuzmete lično, što Vam je i predočeno. Odabrali ste slanje TV police za 500 dinara. Rečeno Vam je da mi NE RADIMO ni isporuku ni sklapanje, i da NIKO, pa ni mi, NE MOŽEMO DA GARANTUJEMO rad kurirske službe. Normalnim ljudima, rešavali smo i oštećenja od strane kurirske službe, često na našu štetu.Što se tiče nogara i LED, za drugo stvarno ne znam o čemu pričate, poslato Vam je, dešava se. Posle toliko razgovora sa kolegom i sa mnom, opet ste imali problem, koji na Vašu žalost, mi nismo mogli da rešimo. Ne znate da sklopite, platite nekog, ali taj neko nismo mi, i ako ste mislili da i to sebi da rešite pritiskom i ucenom, za iste pare. Molim samo sve buduće kupce, koji od 661 ocene vide samo ove 3 negativne, da me zaobiđu. Svako ima pravo da bude nesrećan i nezadovoljan, i da se reši pritiska kad mu se pruži mogućnost, tako da ako Vam samo ovakve stvari zapadaju za oko, ima drugih mesta za trgovinu, na obostranu radost i zadovoljstvo. Ako ne gledate slike i ne čitate, takođe me zaobiđite. Ako mislite da me ucenjujete i direktno ili indirektno pretite negativnim ocenama, i da se na takav način oslobađate pritiska i frustracija, opet me zaobiđite. Sve je transparentno, sve rešavamo onome ko stvarno želi da reši, ko je samosvestan i zna svoje mogućnosti

Nameštaj > Police

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Po dolasku na adresu, covek nam pokazuje policu i pita nas da li smo hteli ostecenu policu jer oni prodaju samo ostecenu robu. Mora da postoji napomena na oglasu da je B klasa. Iverica potpuno ostecena, jasne polupopucale, kaze za te pare to je to. Na kraju policu nismo ni uzeli ali smo izgubili vreme i benzin. Ako vec prodajete fus robu napisite i opis koji odgovara tome!
Roba je za tržište Evrope, i to Zapadne, što govori o njenom kvalitetu, kao i veliki broj zadovoljnih kupaca. Na našem trzištu je jedinstvena, kao i njene cene. Postoji roba A klase, i roba B klase, koja ne spada u fuš, već ima manja ili veća oštećenja nastala u transportu,a prema tome su formirane i cene. Oglasi su transparentni, a u slučaju da ima nedoumica, ili bilo šta da nije navedeno iz nekog razloga, obaveštava se usmeno, prilikom poziva. Čak i ako dođe do nekog propusta, ne postoji problem koji nije rešen. Koncept ''online kupovine'' podrazumeva kupovinu preko Interneta, gde kupujete proizvod koji je oglašen na nekoj stranici, i on kurirskom službom stiže na Vašu adresu. Kako nama nije cilj nikoga da prevarimo, već da na obostrano zadovoljstvo obavimo kupoprodaju, svako je slobodan da, po sopstvenoj želji, a našoj dobroj volji, dođe, pogleda i kupi - ili ne kupi ono što ga interesuje. Bilo bi lepo da ste naglasili da ste VIP kupac, i da vaš odlazak u kupovinu ima cenu satnice i benzina, zamolila bih kolegu da Vam lično na adresu donese robu, kako bi ste odlučili da li je za Vas ili ne. Možda da probate u prodavnicama, Lesnini ili Ikei, ali pošto se ne razumem u poslovanje trgovina, naročito kad su i pitanju VIP kupci, jer nisam iz te kategorije, ne znam da li oni imaju dovoljno volje da Vam na ličnu adresu donesu da odaberete nešto, ili refundiraju troškove nastale nakon razgledanja proizvoda. A zbog skorašnjih praznika i srećnog pocetka Nove godine, javite se, draga, kolegi, koji Vam je rekao da prodajemo ''fuš'' robu, da Vam refundira troškove. Svako dobro.

Nameštaj > Klub stolovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ono sto se reklamira nije isto kada ga sklopis kuci, slike uzivo nisu hteli da posalju pre kupovine proizvoda
Slike proizvoda uzivo,to jest daski klub stola,bile su u oglasu,sto je dovoljan prikaz materijala.Oblik proizvoda vidi se na slikama u oglasu.U pocetnoj komunikaciji,pre kupovine, naglaseno vise puta da nema izlozeno,da nije prodavnica,sto se vidi i u oglasu,i da ne sklapamo proizvode. Neki ljudi ocigledno nisu upoznati sa konceptom internet kupovine,a najvaznije o proizvodu,kao sto je izgled daske,jer se oblik jasno vidi,bilo je prikazano uzivo,a i mogli su i videti prilikom licnog preuzimanja. Kako vredjanje,ponizavanje i pretnje losim ocenama nisu urodili plodom,jer je u oglasu sve jasno navedeno,a i licno su preuzimali,te se gospodji jednostavno sto ne uklapa u enterijer,dala je losu ocenu. Od mene jednu ruznu rec niste dobili,te Vam i ovom prilikom zelim svako dobro
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.