Marija

Smederevo

Član od: 02.04.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Bunde

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

na žalost mere bunde koje mi je poslala nisu bile tačne. izvinila se, pa je predložila da uradim prepravku bunde, da ušijem nove zakačaljke, . Kada sam pitala da li postoji mogućnost da vratim kupljenu bundu, Marija nije odgovorila, a kada sam opet, posle nedelju dana probla da je kontaktiram, ona me je blokirala.
Bunda je kupljena 28.12.,proveli ste lepo sve moguce praznike , pa se nakon 15 dana javljate da vratite bundu ( ako Vam nije odgovarala zasto odmah niste to predlozili).Niko od prodavaca ne bi tako nesto uvazio , povrat posle 15 dana i jos ste bezobrazni i izmisljate blokiranja i ostavljate ovakav komentar. Cela prepiska ce biti poslata adminima , pa neka oni odluce.

Nega i lična higijena > Ostali aparati i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Marija, niste bili iskreni sa mnom. Uredjaj nije nov, vide se tragovi korišćenja i nedostaju stvari. Ne volim da dajem negativnu, ali prosto sam bila prinudjena. Ne volim da me neko kaže. .. Toliko. .. .
Gospodjo, svi uredjaji su novi, kao sto se vidi po raznim artiklima koje prodajem. Niko Vas nije lagao, ocenili ste i blokirali, ako smatrate da ste u pravu zasto ste blokirali da ne mogu da Vam odgovorim? Desava se da se nesto mozda osteti u transportu, ali mi polovnu tehniku ne prodajemo! Trazim da se obrise negativna ocena, jer sam bez razloga blokirana
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.