marija

Varvarin

Član od: 09.06.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Ugostiteljstvo | Oprema > Rashladna oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vitrina mi je najpre isporučena u fizicki oštećenom stanju, ulubljen gornji pokriveni lim, obe bočne stranice deformisane, potpuno različito nego na slikama priloženim uz oglas, gde ovih oštećenja nema. Kada sam prodavcu poslao slike na viber svalio je krivicu na Postexpress, kod njega to: '' deteta mu''nije bilo tako. Ubrzo se medjutim ispostavlja i da ovaj, citiram opis oglasa: ''Stanje odlično sve ispravno''rashladni uređaj uopšte ne radi/ne hladi, greje štaviše! Prodavac je zbunjen, objašnjava da je frižider u stvari poslednji put radio/hladio u novembru prošle godine, od kada nije proveravan ali je on "pretpostavljao da i dalje radi", na osnovu čega je onda najpre formirao cenu kao za ispravan uređaj, a onda i garantovao za ispravnost, kako meni lično, usmeno u telefonskom razgovoru pri dogovaranju trgovine, tako i javno kroz priloženi opis oglasa: "Stanje odlično, sve ispravno"! Vec je i činjenica da je vitrina koja mi je isporučena fizicki oštećena bila dovoljan razlog za moje legitimno odustajanje od kupovine, ne zalazeci uopšte dublje u problematiku kako su oštećenja nastala. Da li krivicom kurirske službe, da li me je, da ne krivim usta, možda mi je prodavac poslao već oštećenu vitrinu, a oglas ilustrovao slikama iz vremena kada ovih oštećenja nije bilo. : ) Povrh svega uređaj je i neispravan. Prodavac velikodusno nudi podelu troškova popravke, jer neću valjda sad da mu je vratim "tako izubijanu". Izubijana i neispravna samo je moja. Oprez, čuvajte se!
Ja mislim da ste sve sami rekli.Frizider je poslat u potpuno ispravnom stanju,bez i jednog ostecenja.Frizider je upakovan po svim propisima,stavlje je stiropor,uvijen u karton i zalepljeno sa trakom,stavljena je i nalepnica lompljivo.Prihvatili smo dogovor da popravku platimo po pola jer nasa krivica nije.Imam i slike sa datumom pred slanje gde se vidi da je sve ok.Gospodin je pozvao drugi put i sa vredjanjem,psovanjem i velikim uvredama sa njegove strane razgovor je zavrsen.Nije zeleo cak ni da se prijavi problem u posti.Gospodin je cak i rekao da je zvao kurira,koji mu se nije javio.I da je njemu daleko da ide 50km da reklamira.Ja ne mogu da odgovaram za krivicu poste.Moglo je to da se resi ali ocigledno kupac nije zeleo.I dalje posedujem slike pre slanja i kako je upakovano.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.