Marijaaaa

Valjevo

Član od: 13.03.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao telefon koji je neispravan i nema signal
Korisnik me ocenio bez osnova, tacnije naljutio se sto nisam hteo da mu posaljem telefon bezz prethodne uplate na tekuci racun . Nista mu nisam poslao niti je bilo kakvog dogovora izmedju nas , prosto neverovatno . BEZITE STO DALJE OD OVAKVIH .

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Slike na sajtu ne odgovaraju stanju telefona koji je poslat. Telefon je bez poklopca za memorijsku karticu, tipke za pojacavanje zvuka ne rade. Prodavac tvrdi da je slikan poslat telefon i da su tipke radile. Jedino ako su poklopac skinuli ovi u posti, pokvarili tipke i pohabali telefon za dan. .. drugo objasnjenje ne vidim : )
Tvrdnje kupca su bezmislene,kupac se meni licno nije zalio,niti je trazio reklamaciju.. Ocenio me negativnom ocenom i blokirao..Ne vidim razlog zasto nije trazio reklamaciju,uvek pristanem na saradnju,ali ocigledno korisnik nije za saradnju.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Devojka je prodavala iPhone 5s iz oglasa sa opisom da se ispraznila baterija I ugasio telefon sve ostalo je ok. Kada Sam otvotio telefon uvideo Sam da nedostaje selfi kamera kao I slusalica Na displayu, telefon je bio kvasen, srafovi su zakorodirali, indikatori promenili boju I sl. .. Pozvao Sam je I pitao da Li je cula sagovornika pre praznjenja baterija. Rekla je da jeste. Da skratim, korisnik laze izbegavajte kupovinu
Kupac je bio upucen u stanje telefona,on je znao da se telefon prodaje kao neispravan iz razloga sto sam ja lepo napisala da je telefon radio dok se nije ugasio i od tog trenutka nije hteo da se upali.Zvao me je vise puta gde sam mu ja objasnila detaljno stanje telefona.Ne znam iz kog razloga sam ocenjena negativnom ocenom zato sto je kupac znao da telefon nije ispravan a to sto navodi da fale delovi nije tacno,kupac vec ima negativnih ocena zbog svojih ranijih poslovanja sa istom markom telefona i ja stvarno nemam sta da kazem osim sto sam taj telefon prodala za 5500 a on isti taj telefon sada prodaje za 100e u istom stanju i u istom opisu koji sam ja stavila.https://www.kupujemprodajem.com/Iphone-5s-40232072-oglas.htm?filter_id= Svakom bi preporucila da ne saradjuje sa ovim clanom iz razloga sto je prevarant!!

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Najnegativnija moguca ocena za prodavca. Telefon nije u potpunosti ispravan iako prodavac tvrdi da jeste. Takodje se videlo da je otvaran, havarisan iznutra, falila je vecina srafova. Nakon sto smo ustanovili da telefon nije u potpunosti funkcionalan, prodavac nije hteo da primi telefon nazad i vrati mi novac, posiljka mi se vratila. Nakon sto sam opisao stanje telefona i izneo ga prodavcu putem sms poruke, prva recenica prodavca je bila: ''ne znam sta si ocekivao za 400 dinara. .. ''. Saradnju sa istim nikako ne preporucujem osim ako postoji mogucnost licnog preuzimanja i provere stanja uredjaja. Pozdrav!
Tvrdnje kupca su neosnovane i besmislene.Telefon koji sam ja njemu prodala za 400dinara je u opisu imao stanje.LEpo je pisalo da je telefon u losem stanju i na slikama se jasno videlo da fale safovi tj da je telefon otvaran takodje se videlo da je maska izgrebana.Jasno sam u opisu oglasa navela tacno i precizno stanje telefona i cak sam spustila cenu zbog stanja telefona.Tako da ne vidim razlog zbog cega sam dobila negativnu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.