Marijana Nikolic

Niš

Član od: 14.09.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Zvučnici | Bluetooth zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet ne odgovara opisu iz oglasa po tehnickim karakteristikama baterija na ovom kineskom zvucniku je 4000 mAh . Pri tom je I ostecen ne mogu ustanoviti dali je u transportu zbog neadekvatnog pakovanja .
Kao prvo, treba da vas je sramota! Trazili ste da vam se spusti cena, sto je odmah i ucinjeno, i jos da ja platim vasu postarinu, i to otresito bez daljeg razgovora, i to vam je ucinjeno! Od 4700din + ptt vi ste platili oko 4200 i sada mi dajete negativnu ocenu na osnovu kucane greske koja nije namerna. Ostecen nije jer licno proveravam svaki poslat paket kao i sadrzinu istog, a sto se tice transporta, ja ga ne prevozim vec kurirske sluzbe, ali nije ni prvi put da saljem niti je prvi zvucnik koji je poslat! Hvala vam na vasoj negativnoj oceni, treba da vas je sramota, ali takvi ljudi kao vi nemaju sram, tako da nisu bitni.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.