Marina Cirkovic

Arilje

Član od: 25.08.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Usisivači i paročistači

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Marina Cirkovic je više puta prekršila uslove saradnje prilikom poručivanja usisivača od TECHNO EXPERT firme, pri čemu prvo nije preuzela poručeni aparat, zatim je izjavila da želi da ponovi porudžbinu pri čemu je krivicu nepreuzimanja pokušala neosnovano da svali na kurira, zatim je ubrzo odustala od ponovne porudžbine i tražila podatke za uplatu radi izmirenja samo troškove transporta, a kad ni to nije učinila onda se više puta nije javila na poziv firme, koja bi čak izašla u susret da je tražila odlaganje uplate ili pružila drugi vid objašnjenja nepostupanja po sopstvenoj reči više puta uzastopno. TECHNO EXPERT predlaže ukidanje naloga ovom više puta negativno ocenjenom članu.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gispodja ne poznaje funkcije oredmeta koji prodaje. Lagala je za stanje oredmeta , telefon je ostecen , nebtafi slusalica, zdravlje baterije je 70% a ne 85 kajo je navela u svojim odgovorima. Na molbu reklamacije je u startu prihvatila ali nije preuzela telefon nazad i tako mi napravila dodatne troskove postatine. Zaista nekorektno ponasanje i klasicna prevara . Na telefonske pozive ne odgovara . Ne preporucujem saradnju sa ovin clanom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.