marina m

Novi Sad

Član od: 22.10.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnica mi je za telefon rekla da je ispravan, sa manom, da ne mogu da se salju slike preko vibera i mesangera osim ako niste na wi-fi. Medjutim ovaj telefon ima problem "no service". Što znači da nema solana, a to je neispravan telefon. Kada sam pokusao da kontaktiram korisnici nije se javljala. Na moju srecu nije izbrisala imenik pa sam preko njene maje uspeo da vratim telefon. U telefonu mi je ostala meni ruska kartica koju nisu hteli da mi vrate, a ja sam platio troskove postati ne u oba pravca.
Cim smo dobili poziv da se pare vrate,pare su vracene u dinar. Sve je radilo savrseno na razne sim kartice,opisano je sve do detalja sta ne radi,a sta radi,a posle slanja doticnom, telefon je vracen tako sto ne prepoznaje karticu. Memorijska Kartica kad je trazena isti dan je vracena,nije mi palo na pamet da ce neko memorijsku da proba ukoliko mu je pokazalo da telefon ne prepoznaje sim karticu,pa nisam ni gledala da li je ima u telefonu. Vise godina prodajem preko ovog sajta i u zivotu nisam imala jednu neprijatnost ,i bas iz tog razloga svaki proizvod detaljno opisem i uslikam kako nikad ne bi doslo do neke zabune ili neprijatnosti. Krajnje neprofesionalno i bezobrazno sa kupceve strane da na ovaj nacin isproziva preko sajta i dovodi u sumnju mene kao prodavca.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.