Marina Rakovic

Novi Pazar

Član od: 31.01.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Zidna dekoracija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam od clana tapete pod napomenom da ih moram imati u cetvrtak i da mi ih zato posalje sutra ( sreda ) kako bi mi stigle u pomenuti cetvrtak jer u petak odnosno danas krecem na odmor i nece imati niko da ih preuzme a kamo li da ih postavi. Receno mi je da moze i da ce tako i biti i da je dostava oko 300-400 din . Nakon pitanja jel mi je poslato u sredu clan je napisao da jeste. Posto mi je bilo sumnjivo pitam da mi posalje sifru porudzbine na sta odgovara da je nije navodno uzela. Pa sam je zamolio da pozove njihov call centar da ona kao posiljaoc nabavi broj porudzbine i da mi posalje na sta me samo ignorisala. Razlog svemu tome je taj sto nije ispostovala dogovor , jer sam proverio na kraju posiljku i nije poslata kad je rekla vec sutradan i ako sam joj rekao da u petak mi nista ne znaci posiljka , dakle slagala me je bez blama i pored toga dostava nije 300-400 nego skoro 900 dinara sto je vise od duplo. Ja razumem da neko nesto ne moze i da se iskomplikuje ali budi posten i kazi i daj vremena drugoj strani da se organizuje . Za sve navedeno imamo sifru porudzbine kao i prepisku tako da bilo koja naknadna laz bice prijavljena . Izbegavati ove clanove , ocena NULA >
Posiljka je bila poslata aksom a znate kako se ceka aks služba dugo . Paket kad se vratijo ja sam uzela i platila 560 din sa sve cenom povraćaja. Hvala.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.