Marinko-Bata

Sremska Kamenica

Član od: 01.03.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Lenovo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pre same kupovine lepo sam pitao jel telefon skroz ok, sve ispravno, nema bagova isl. i naravno sve je bilo ok prema recima prodavca, nista mu ne fali itd. .. Kada mi je stigao stanje je sledece-na telefonu ne svetle tri kapacitivna tastera sto uopste nije pomenuo, telefon baguje i sam od sebe pali ekran, otkljucava se i otvara aplikacije. .. i plus na telefonu mikrofon ne radi. Na moje pokusaje da stvar resimo ljudski odgovor je bio-pa da, tasteri mu malo slabo svetle al to je tako a sve ostalo je ok, a na pitanje zasto to nije receno pre kupovine kad sam lepo pitao za stanje odgovor nisam dobio. Zbog svega toga ide negativna i moja preporuka da nista ne kupujete od njega, osim ako to radite licno.
Mobilni je bio skroz ispravan kad sam ga poslao, dobio je mob. pre podne i do bi mi mnogo kasnije javio kako baguje, da Viber sam zove :) i da slabije svetle donji tasteri i neznam šta još sa namerom da ga vrati pošto je najverovatnije svašta instalirao na njega (telefon ima 32GB) a verovatno je i pokušao da instalira noviji android i tako ga s*ebao, što ni moje dete od 9 godina nije uspelo za godinu dana. p.s. Tako da sam mobilni primio nazad najverovatnije ne bi bio isti kao kad sam ga poslao, pa bi ja mogao da kukam ovde na KP-u. Pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.