Mario Cvitkovac

Beograd

Član od: 17.12.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

UPOZORENJE! !! Nije podigao paket, paket je 10 dana stajao u posti u blizini njegove adrese. . Paket se vratio postarina je bila 750 din. . Obećavao je da će novac poslati. . Posle 10 dana nista se ne dešava. . OPREZ! !!
Paket nije stigao, nisam bio ni pozvan niti dobio pismeno da je stigao od strane poste. Za 750 dinara necu umreti jer zaradjujem dnevno i do 10 puta vise. Kao i svako normalan na ovom svetu mozete se obratiti prvo meni i pitati zasto nisam platio. Mozda sam zaboravio. Kao i jos jedan clan prosle godine prosto ne verujem da postoje ovakvi ljudi. Prepiska: Dobar dan, moj predlog je da sačekamo da vidimo da li će oni vama ili meni da dostave patike jos 1-2 dana.. Ako vam nije hitno. Ako želite ja cu poslati druge Odmah, bexom recimo i sutra su kod vas.  09:56h Ne ne sacekacemo, nigde ne zurimo? 09:57h  15.10.2020 Posiljku PE126199873RS mozete preuzeti u narednih 5 radnih dana u Posti 26106 PANCEVO 6, ul. MILOSA CRNJANSKOG 1Iznos za uplatu je 716,98 din. 09:38h Stevkovski Milica karadjordjeva 33 26000 Pančevo 060 517 56 51 imam račun u telenor ban i pa je dovoljno ovo navesti...  09:38h Uplacujem vam sutra 14:01h  Novac 14:01h  Ili u ponedeljak, ne brinite nista i molim vas sacuvajte mi patike ️

Konzole i igrice > Xbox | Delovi i oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Paket koji sam uredno poslao vratio mi se nazad i morao sam da platim duplu postarinu. Nazalost ovo je jako neozbiljno tako da od mene ide negativna ocena da ljudi pripaze kada salju nesto ovom clanu.
Platio sam uredno duplu postarinu licno. Posto mu se zuri za 800 din brze bolje potrcao da lupi negativnu. Ima nas raznih ?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.