Mario

Pirot

Član od: 16.05.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne zalazim u deo da li je sat original ili ne. To je nebitno Čovek je prodao satza koji je naveo da je u "ekstra stanju", a on kao da ga je bager pregazio, izgreban, ižuljan i izbledeo. Posle pokušaja nekog dogovora sa prodavcem, uvideo sam da je bio svestan onoga šta je prodao i da. Ije hteo da uvaži reklamaciju. Žao mi je da dam negativni ocenu, moja prva a nadam se da je poslednja, ali poenta je da su ocene stvarno merilo člana. Tebi druže sve najbolje u životu, hvala ba saradnji!
Za čoveka kao što ste vi nemam Reči. Molio me da mu prodam sat, slao sam mu dodatne slike, spustio cenu skor, napisao da posaljem da će pokušati da pokrene sat, otvorio sat i sada traži da mu vratim novac. Sat je i dalje na kp svi mogu videti stanje sata. Ako je toliko ispravan ocenio me je o blokirao koji je razlog. Apsolutno nepravedna ocena. Prijavljen je kp timu. Molim da se obriše ocena.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije preuzeo Paket. .. Morao sam da platim postarinu. Nikada mu ne saljite pouzecem. .
covek nezna koliko profila ima svaki dan sve drugi profil i drugi.sada ima jos dva profila koja koristi i prodaje jedan isti tel. neznas gde i na koji da kontaktiras coveka nekoliko mu ugasili profila.sa takvim likovina ne saradjujem

Mobilni telefoni > Sony Ericsson

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon skroz neupotrebljiv. Displej puknut i nema mrezu, a rekao da je ispravan, da samo fali baterija. Kasnije rekao da mu posaljem nazad. Telefon mu poslat, ali ga nije preuzeo, pa sam morao da platim dodatne troskove slanja i sad nesme da se javi.

Elektronika i komponente > Video nadzor

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Adapter za struju je neispravan, obecao drugi ali se vise ne javlja i ne odgovara na poruke.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.