Mario

Beograd

Član od: 13.03.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Kozmetika za auto

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nebih preporucio nikome saradnju sa njim, narucio paket i tri dana ga vitla kurirska sluzba nejavlja se i nema nikoga na adresi sto je dao. Cetvrti dan se javio bez izvinjena i rekao da je krenuo na odmor, iako je kukao kako mu to treba hitno da posaljemo. Cist bezobrazluk sta reci
Covek koji se predstavlja kao milan kontaktirao sam ga 27.7.2016 sa porukom da me zanimaju suncobrani koje prodaje. Rekao mi je koje su mu boje ostale i narucio sam mu dva. Rekao je da mu zena salje jos veceras tj.u sredu i stizu u cetvrtak. Ja mu se javljam u petak i kazem da nisu stigli a on odgovara mora da je guzva. U subotu krecem na more kurir me zove u 12h i kaze da imam paket. Ja zovem brata i dajem broj kurira da se cuju i da kupi suncobrane i ako mi ne trebaju posto putuju tri dana. Kurir kaze da je paket poslat u petak kao delovi za auto naravno imam dokaz. A covek mi da negativnu ocenu samo on znao a mozda i nezna posto ima vec dve negativne pa je obrisao oglas da mu i ja ne zalepim!!! Posto nezna dane u nedelji kao me je nasao kurir ako sam dao pogresnu adresu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.