Marjan

Smederevo

Član od: 30.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Koferi i organizeri za alat

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslata posiljka mi se vratila, paket vracen, placena dupla posterina hteo sam da se dogovorimo ali nije doslo do toga. Obecavano da ce uplatiti na tekuci racun slao sam broj tekuceg racuna, cak mi tarazeno da posaljem mejl adresu, nista od toga. Ne preporucujem saradnju.
Paket poslat danas za sutra a stigao posle nedelju dana ( i to nakon odlaska u postu, vise poziva call centra i pisanja prigovora o prekoracenju vremena dostave) nisam preuzeo paket jer necu da platim uslugu danas za sutra. Slike prigovora sam poslao i Zoranu gde se vidi da sam paket hteo da preuzmem ali bez usluge poste. Prosledio sam mu i zvanicni mail primljen od poste gde pise da ce oni da nadoknade stetu ali je Zoran ocigledno hteo da mu nadoknadim stetu i ja i posta. ( hteo sam da mu nadoknadim stetu iako nisam u obavezi ali sobzirom da ce posta da mu nadoknadi ne vidim razlog da mu i ja uplatim bilo sta) nadam se da ce kp tim obtisati ovu neosnovanu ocenu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.