Marjan

Senta

Član od: 12.02.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Džemperi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

Napiso dzemper nov ima etiketu ja uzo ono polovni dzemperi, budite oprezni sa klijentom,
OPREZ!!!!! Gospodin koji se krije pod lažnim imenom Božica Todorović je ustvari Miloš Todorović! Od mene je već par puta kupio garedrobu,svaki put je uspevao da cenkanjem spusti vrednost robe na pola iznosa,i onda kad dobije paket piše kako to nije ono što je očekivao i sl. Isto je uradio i ovoga puta. Nažalost,iz ovog zadnjeg slučaja ja sam izvukao deblji kraj. Za oba dzempera uspeo je da dobije duplo manju cenu i sad izmišlja da bi želeo da ih vratio pa kao razlog navodi razne nebuloze kao što je ova... Sve što sam bio napisao u oglasu bilo je tačno,samo gospidin koji menja nazive profila i brojeve telefona ne zna kako da vrati ono što je već naručio,pošto se u međuvremenu predomilsio pa onda izmišlja ovakve izgovore(nema dovoljno novca,nije dobio platu i sl.) Iako sam mu ponudio da robu ipak vrati,brže bolje je dao negativnu ocenu. Nije slučaj da me neće još koji put kontaktirati da nešto kupi tako što će pisati pod neki novim imenom sa svog novog profila i naravno dati i novi broj telefona na koji nikada nije dostupan.... Moj savet svima:ČUVAJTE SE OVOG KUPCA!TJ.BUDITE OPREZNI!

Odeća | Muška > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam do sada 30-tak stvari na netu, i uvek pazim da prodavac ima 100% pozitivne ocene kako bih bio miran. Isto sam razmisljao kada sam i od ovog full(+) prodavca narucio stvar. On je prodavao torbicu CAT za 1.100din, postavio je 2 slike na kojima mi se ucinilo da je torbica flekava na prednjoj strani, pitao sam ga za to ali njegov komentar je bio-> " Torbicu sam dobio na poklon, svega par puta sam je nosio, tako da moze da prodje kao nova. .. Nema nikakvih fleka na njoj, niti ogrebotina, odsivenih delova i slicno. Moguce da vam se te fleke cine od odsjaja blica. " Poslao mi je na mail jos dve slike, trazio sam mu dimenzije i detalje, sve vreme sumnjajuci da torbica "moze da prodje kao nova" i "svega par puta nosena". Ok, mislim se, zna blic da zezne i ubaci nekad sive mrlje na fotku, i onda je krenem u cenkanje i iscenkam se na 700din + ptt naravno moje, i dogovorimo se mi, sve ok, on mi posalje juce torbicu, jutros stigne, ja otvorim paket i padnem u nesvest! ?! ". .svega par puta sam je nosio, tako da moze da prodje kao nova" ? !? !? ! - Stigla je torbica izlizana od nosenja bar dve godine, fleke na prednjoj strani, masna, musava. . ma uzas! Totalno polovna i poluofucana! Pozvao sam doticnog da resimo stvar, medjutim, on me je uslovio da mu vratim torbicu danas ili nista od vracanja para, rekao sam mu da danas ne mogu, da cu mu poslati ujutro, ali NE, njemu ne odgovara sutra, pritom, nece mu stici sutra nego tek u ponedeljak, i to je onda tek projekat. Sve u svemu, shvatio sam da od para nema nista, resio sam da dam torbicu bratu za pecanje(za drugo nije) i to sam doticnom rekao, kao i to da ce dobiti minus za ocenu, i onda stize sms od njega, CITIRAM: "Cim dajes burazeru, znaci da si je ostetio, tako da cu napisati i ja komentar, tako da znas, da si je koristio i nisi hteo da je vratis, pa uzivaj! " Sta reci? Sve u svemu, ispricao sam vam moje iskustvo sa ovim prodavcem, i nije me mrzelo da pisem jer mi je ovo prvi put da me prodavac prevari za opis predmeta. I to sve za 700din? !! E pa evo ti minus, skroz zasluzen. 10 ----------
Postovani gospodin Pantelic Milos ispao je krajnje nefer i nekorektan.Od samoga pocetka je znao da je torbica polovna,cak je i skinuo cenu torbice sa 1100 na 700 dinara,dobio 5 slika na mail,celo prepodne razmisljao da li da mu torbicu posaljem post expressom ili obicnom postom,posto je zeleo da izbegne placanje postarine,ocekivajuci da mu ja platim i postarinu za paket koji saljem, takodje me primorao da zovem postu i pitam koliko bi bila cena postarine ako je saljem obicno preporuceno,kao otkupninu,da bi na kraju ipak uzeo torbicu i pri samom preuzimanju javio mi da je ocekivao da je torbica nova i da zeli da je vrati,posto to nije ono sto je on ocekivao.Slozio sam se da mi je vrati,iako je dobro bio upoznat sa stanjem torbe,na osnovu opisa i slika koje sam mu slao na mail. Rekao sam mu da je isti dan vrati,da bi se on javio tek popodne oko 17h kada vec nijedna kurirska sluzba ne radi, sa izgovorom da ce je poslati tek sutra.Ocigledno je vec odustao da je salje,posto kada sam mu rekao da mi je kasno da je salje sutra,odgovorio da ju je dao bratu za pecanje,sto znaci da ni sam nije bio nacisto s time da li da je vrati ili ne,a ovamo mi daje negativnu ocenu i navodi neke nebulozne stvari za koje je sam kriv.Verovatno je odustao kada sam mu rekao da je cena nove CAT torbice u prodavnici oko 3000 dinara i da je 700 dinara koliko je i sam trazio za nju super cena. Molim sve prodavce da izbegavaju kontakt sa ovim kupcem posto je krajnje nekorektan i naporan.Takodje molim sve moje buduce kupce da se na ovakav bezobziran nacin ne ponasaju i odnose, ako se odluce da kupe nesto od mene,posto ne zelim da imam posla sa ovakvim osobama koje menjaju misljenje kada preuzmu robu koju su kupili i prave se kao da nisu bili upoznati sa proizvodom koji su kupili,a gospodina Pantelic Milosa zaobidjite i ne saradjujte sa njime,kako ne bi prosli kao ja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.