Markidjani

Despotovac

Član od: 24.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Nintendo | Igrice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucim original Hagane i jos dve igre, i covek mi posalje kopija igre koji je oglasio kao original i tvrdio da je 100% originalna. I nece da vrati novac, pravi se blesav i vredja. Zna da trazi velike sume i uzme novac.
U dogovoru je bilo da pošaljem 3 igre a da spustim cenu po njegovom.pristao sam.pitao sam da li se slaže.hagane je kupljen u francuskoj preko ebay od coveka koji ima preko 30 000 pozitivnih ocena i kaže da je orginal.covek šalje sliku pločice govoreći da to nije orginal ko znajući da nije druga ploča.poslate su 3 igre ispod cene.hagane i dve za segu.naravno meni je zabranjeno da ocenim.sramota je zasta se za sve daje negativna.slikam neku pločicu kazem da je kopija drugi dobija negativnu.a igra da se vrati rasafljena.zato sam rekao da neću igru preuzeti jer sam se tako više puta opekao.ne preporučujem saradnju sa članom spustice vam cenu uvek.naravno ostaće mi ocena jel nisam iz nisa i već imam negativne.cista mi je savest jer nisam nikome podvalio a ni poslao ne ispravno

Konzole i igrice > Sega

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sega sa adapterom, dva dzojstika i kabel za tv sa cincevima su bili na slikama i u oglasu, tako je potvrdio i preko telefona, to je trebalo da kosta 1500, a za segu bez dzojstika je trazio 1000 dinara. .. Posle smo se dogovorili da se menjamo, on meni komplet sa oglasa a ja njemu igrice, poslao sam mu original slike igara da vidi, izabrao je mortal kombat3, jungle strike i comix zone, te tri igre kostaju i vise od 1500 ali ok, pristao sam. prvi sam mu poslao paket, potom je on odugovlacio par dana, da bi mi kasnije rekao kako on u stvari nema segu nego kao treba neko drugi da mi posalje. .. Posle mi je javio da mi nece poslati tu segu sto je obecao, vec neku bez dzojstika i sa popravljanim(katastrofa) adapterom. Prvo kad je stigao paket sega uopste nije ni radila, reset dugme bilo zaglavljeno, kasnije tj. jos uvek nece da upali iz prvog, kao sto nece ni neke igre koje su 100 posto ispravne da ucita, plus mi nije poslao ni kabel sa cincevima nego obican kineski rf. .. sve u svemu to sto je on meni poslao kosta 700 dinara max. cekao sam par dana da posalje dzojstike ali nista. ..
prvo ja tebi nista nisam ni slao,ne mogu biti odgovoran za nesto sta ti nisam poslao,nista ti drugo nisam ni trazio,trebalo je da posaljes 4 igre,na sta nisi ni ispostovao dogovor,a drugo nisam ti ni trazio da mi posaljes,jesam li lepo rekao nemoj da mi saljes nista,ja sam uredno platio coveku da ti posalje segu,e sad sto ti izmisljas svakakve izmisljotine to je drugo,te da je fali ovo ili ono.

Konzole i igrice > Sega

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao Segu sa lepljenim kablovima za povezivanje i 3 džojstika (na jednom vire kablovi, na drugom lepljeni izolir trakom) iako je trebalo dva, kao meni da izađe u susret a u stvari ni jedan ne radi! Da napomenem da je u oglasu pisalo da je Sega potpuno ispravna. Nakon gotovo dve nedelje natezanja oko slanja zamenskih džojstika i beskonačnog odlaganja izmišljajući raznorazne izgovore i laži blokira me na kp da ne bih mogao više da potražujem ono što sam platio.
clan hoce sve dzabe da dobije,hoce kvalitet ali za dzabe,poslao sam mu licno svoje,ali gospodina ni to ne zadovoljava,kada sam hteo druge da mu posaljem,jos uslovljavlja da se posalje kad poste ne rade.mnogima ne treba ovde verovati,ja ti jos poslao igre iz moje kolekcije bez mana,ako naucicu ne treba svakom ni davati
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.