MarkiranaGarderobaSerbia

Arilje

Član od: 18.06.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac nije ispostovao dogovor posle pet dana me je obavestio da je napajanje neispravno pa zbog toga nebi da mi salje. Moje iszkustvo pokazuje pored toliko zainteresovanih neko i pored naseg dogovora mu je ponudio vise i to moze biti razlog ne postovanja dogovora.
Ja sam mogao da posaljem neispravan racunar ali nisam jer sam hteo da ispadnem skroz korektan ali deda utuvio u glavu da sam prodao nekome za 2000din vise...

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se oko kupoprodaje racunara, poslao sam adresu za slanje. Nakon 2 sata kaze da je prodao racunar drugom coveku koji ga je zvao na telefon, nakon cega prestaje da odgovara na poruke. Neozbiljan prodavac, ne preporucujem saradnju.
Sta sam ja neozbiljan kome sam ja prodao nigde se nismo dogovorili covek me pozvao pre tebe ali nisam ni njemu jer je na racunaru crklo napajanje u medjuvremenu, potpuno nepotrebna negativna ocena samo se blamiras...

Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodata neispravna igrica . .. ne zeli da vrati novac ! !! !
Dobila bukvalno novu igricu tek predjenu,ima problem u Soniju i krivi igricu

Odeća | Muška > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od ovog člana sam naručio duks i majicu, naznačeno je u oglasu da je duks nov, a majica samo 2,3 puta obučena i bukvalno nova. Kada je stigao paket duks jeste bio kao što je u oglasu navedeno, ali majica ni približno, jer je majica stigla sa očiglednim oštećenjima jer je sužavana i samim tim odgovara za najmanje 1 do 2 broja manje i izgleda nakaradno (Napominjem da se radi o majici koju je ovaj član oglasio za 2200din) . Naravno, ništa od ovoga nije napomenuto pre slanja. Na upit zašto nije napomenuo ovako nešto pre slanja odgovara kako on to nije sužavao i da je takvu majicu kupio i da je nosim kod šnajdera(iako ne može da se sredi) i tu se prekida svaka komunikacija. Shodno ovome moje iskustvo sa ovim članom nije nimalo pozitivno, te stoga dobro obratite pažnju!
Dobio si nov duks za 4000 koji kosta nov 7500 i plus si majicu dobio za 2000 zato ne seri majica u odlicnom stanju samo je suzena a to nije ostecenje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.