Markis

Paraćin

Član od: 28.06.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Paneli

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od gospodina Marjana panel Samsung LCD LTN170X2-L02 17" za koji je tvrdio da je 100% ispravan i da daje oštru sliku. Kad sam dobio panel, prikopčo sam ga na laptop i ne daje uošte sliku. Javio sam mu da panel nije ispravan jer ne daje znake života nema sliku nedaje sliku i reko sam mu da vratim panel a on meni novac da vrati da to bude ljudski i drugarski. On se bunio i da nemože da primi nazad dok ne vidi. Nato sam mu odgovorio da ja iz pirot nemogu da idem čak u Paraćin da on to vidi jer i ja nism video pa sam primio panel. On mi je odgovorio da može da primi panel nazad. Ja sam mu odma odgovorio uredu i pito ga koće da plati poštarinu. Pročito je moju poruku i nije odgovarao 1 dan. Pokušo sam da ga porukom pitam zašto ne odgovara međutim on je blokiro kontakt samnom. Ja sam ga pozvao telefonom međutim on se ne javlja zatim sam mu poslao poruku telefonom i pito ga zašto je blokiro kontakt samnom i ponudio sam mu da on plati poštarinu a ja da mu pošaljem panel pa kad vidi panel onda da odluči dali da mi vrati novac. Nije odgovorio na poruku, ja sam ga ponovo pozvo telefonom međutim on se ne javlja. Ovo je sve tačno što na moj i-mel mogu sve te poruke i više da se vide, Eto vidite kakav je to čovek pa se zbog toga pazite njega.
Kratko i jasno svu robu proveravam pre slanja i snosim puni odgovornost za njenu ispravnos ukoliko neko nije strucan da rukuje time i nije serviser nesnosim ama bas nista kao osgovornost sem toga ovom clanu nisam nista ni prodao ocena mi je data sa drugog clana. Nevidim sta je ovde sporno neprimam nazad nesto sto je osteceno nestrucnim rukovanjem jos se jos posle toga i ljute.Ima nas raznih.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.