Marko 061/29-28-322 Beba Place

Kačarevo

Član od: 09.07.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Oprema za poslovanje > Trgovina | Oprema i aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Da mi je poklonio ove ofingere ne bih ih uzela. Sramota! To su svi različiti i prljavi. To je za bacanje. Trebao tako da napiše. Prodajem stare prljave rasparne ofingere. A još šalje u paketu od 5kg pa poštarina bude 820 din. ..
Dobili ste šta ste tražili , ovo je Vaša sramota a moja reklama hvala za to. Da sam znao poklonio bih Vam ofingere , 370 i to što ste dali na poštarinu. U svakom slučaju hvala za reklamu a vi i dalje pokušavajte da kupite 100 čistih ofingera za 370 dinara . Sve je pisalo u oglasu i koja je kurirska služba i težina paketa .

Oprema za poslovanje > Trgovina | Oprema i aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio sam 300 ofingera sa stipaljkom od doticnog prodavca jos prosle srede, dogovor je bio da ce ih sortirati, pa poslati u cetvrtak ili petak. Naravno, placanje ce se izvrsiti pouzecem s obzirom da covek ima samo 3 ocene, koje su pod velikim znakom pitanja, posle ovoga sto se desilo. Veliki NAGLASAVAM VELIKI prodavac sa 20 i kusur godina u trgovini, trazio je placanje unapred na sta mu je kulturno odgovoreno da ce placanje biti izvrseno pouzecem i na tome je ostalo, ajde prodje ponedeljak, prodje i utorak paket nije stigao. Sad uzmem kulturno da pustim doticnom velikom trgovcu poruku da vidim o cemu se radi i zasto paket ne stize, a na telefon se ne javlja. Kad ono imam i sta da vidim, doticni je blokirao komunikaciju sa mnom bez ijednog jedinog razloga. Verovatno misleci da ako nekoga blokira, a prethodno ne ispuni dogovoreno i ne posalje paket po dogovoru da ce tako izbeci negativnu ocenu.
Ne šaljem pouzećem i ne odgovaram ljudima koji ne pročitaju oglas kako treba , u slučaju da kupac ne preuzme robu ja gubim mnogo vise nego sto bi zaradio i iz tog razloga sebe ne izlažem riziku. Dobio sam negativnu ocenu za ništa ! Laž je da se ne javljam na telefon! Hvala na reklami! Dovidjenja i prijatno !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.