Marko 063495201

Novi Sad

Član od: 25.02.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Apple

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Apsolutno nikakva saradnja sa ovim likom, poslao laptop kom pola stvari ne radi. Nista nije ispostovano, reko mi da vratim ja vratio, lik nije uzeo posiljku.
Lik se javio nakon X dana sa problemom iako je navedena problematika i naravno da sam izasao u susret, laptop je poslao opet nakon x dana i stigao je kada nisam bio tu. Predlozio da posalje opet da platim postarinu i nakon toga negativna ocena i nikakva zelja za dogovorom. Ispod casti mi je bilo da mu uzvratim sa negativnom ocenom.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Apple

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Laptop je u oglasu predstavljen kao potpuno ispravan. Dogovorili smo se za cenu od 50e. Prilikom slanja je prodavac upisao pogresan telefon pa sam morao fizicki da odem po uredjaj i ako sam pratio da mi se dostavi na kucnu adresu. Laptop sam upalio i odmah nije davao sliku. Primetno je bilo da racunar radi, ali slike nema. Otvorio sam sam laptop i uvideo da je prikljucak za lcd, koji se nalazi na ploci, pokidan. Zalepljen je bio papirnom trakom preko kabla. Kada se pritisne kabal pojavi se slika kada se pusti nestane. Pored toga sam primetio da zvucnici ne rade. Radio je samo mali sistemski. Kada sam ih proverio video sam da su kablovi pokidani. Obzirom da radim sa ovom opremom, imao sam u rezervi i plocu i zvucnike. Zamenio sam i jedno i durgo i racunar je radio normalno od tada. Obratio sam se prodavcu i objasni situaciju. On mi je objasnio kako taj laptop nije ni njegov i da ga on nije dirao. Dao je predlog da vratim laptop, ili da da popust na neki drugi iz njegovih oglasa. Ja sam mu rekao da mi vracanje ne odgovara jer sam vec sve zamenio svojim delovima, i da bi mi odgovaralo ili da uzmem neki drugi macbook po boljoj ceni ili da mi uplati 20e na racun. Dogovor je pao na drugi macbook po boljoj ceni. Tada je pocelo zavlacenje od preko mesec dana. Te kod drugara mi je pa da vidim sa njim, te cekam da stigne nova roba, pa onda stigla roba nisu se jos "raspakovali", pa onda idem na more, pa onda stigao sam sa mora moram da vidim sta je stiglo, pa onda pregovaram oko cene. .. Sve se to na kraju zavrsilo tako sto sam ja predlozio da mi uplati 2000 din na racun i da je sve u redu. Njemu to ne odgovara i dao je sramotni predlog ili da mi uplati 1000din ili da vratim racunar, a on da mi vrati novac. Svakako pretostavljam da insistira na vracanju zato sto zna da ne zelim to da uradim zbog gore navedene intervencije koju sam vec morao da odradim. Svakako ozbiljna neozbiljnost i neprofesionalnost. Nikako saradnja sa ovim prodavcem.
Kupcu je odmah ponudjeno da ga vrati ali nije dolazilo u obzir nego ga je "popravljao" sam i trazio pare za delove koje je "kupio". Ne ulazim u tvrdnje i postenje ali navode nisam mogao proveriti a on nije hteo da ga vrati. Nisam mu uzvratio ocenom iako nije bio za dogovor.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac rekao dqa je kompletan bez punjaca a laptop nema ni hard ni memoriju. Definitivno losa ocena! !! nikako saradnja sa ovim clanom
Kupac je pretpostavio da ide hard disk i memorija i na osnovu pretpostavke dao negativnu ocenu. I pre prijema paketa ponudjeno mu je da vrati laptop ako nesto ne odgovara, ali se izjasnio da je ok za cenu koju je platio. Nakon toga je bez ikakvog kontakta samo dao negativnu iako smo to mogli razresiti jednom porukom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.