Marko 0637752782

Subotica

Član od: 20.04.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Miševi i podloge

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Miš je poručen 20. aprila uz dogovor da će stići u okviru 10 radnih dana. Miš stiže za skoro duplo vreme od dogovorenog, 19. maja. Prodavac govori kako je zbog (2 dana) praznika došlo do odlaganja dobavljanja porudžbine, i nastavlja da mi još 2 sedmice pomera datum slanja paketa. Uz to mu je bilo potrebno dan ili dva da odgovori na poruku kako je vreme prolazilo. Jako sam razočarana sa saradnjom sa ovim korisnikom, ne preporučujem.

Audio > Slušalice

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pozovem i proverim da li imaju slusalice na stanju, dobijem odgovor da imaju i dog se da ih preuzmem u petak u BG. U petak ujutru posaljem poruku da znam tacno vreme kad se vidimo i Marko me pozove da kaze da roba nije stigla i da ce biti sled ned. (Iako je prvobitno vec imao te slusalice). Dog se za sutra (petak) da ih preuzmem i da mi sacuva slusalice, kaze vazi, i danas kad sam ga zvao kaze nema ih, obrnuo ih i ne moze nove da nabavi zbog trenutne covid situacije. U sustini jako neprofesionalno i nedgovorno. Ne bih preporucio saradnju sa ovom osobom!
Potencijalnom kupcu je lepo objasnjeno da radim po porudzbini i da ne drzim stvari na stanju, znaci nisam ih imao na stanju. Slusalice su tek trebale da stignu, nazalost nisu stigle i on je rekao za dve nedelje ce mi se javiti, u medjuvremenu je situacija sa koronom pogorsana i roba ne moze da mi stigne. Na sta on nije imao razumevanja i dao mi je negativnu ocenu. Jedan nezadovoljan “kupac” u stotinama pozitivnih recenzija, mislim da govore dosta.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.