Marko Cvetkovic

Leskovac

Član od: 21.02.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Ručni alat | Klešta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PRODAJE KOPIJE ALATA KAO ORIGINAL! !! Prodavac koji je krajnje nekorektan, i ne navodeci da je u pitanju kopija alata koji prodaje dovodi kupce u zabludu, pa kasnije kad se kupac pobuni i trazi povrat novca, prodavac trazi da taj isti kupac plati duplu postarinu, jer kaze nije navedeno da nije original, pa nije njegova krivica. Alat se na fotografijama ne moze poznati da je kopija dok se ne vidi licno, tada JE ocigledno da je u pitanju losa kopija uniora. Hvali se kako je prodao dosta alata i da ne zna da li je original ili kopija, sto je prica za bauke. SVE U SVEMU IZBJEGAVATI BILO KAKVU SARADNJU SA OVIM PRODAVCEM, DA NE BISTE PROSLI KAO JA.
Kao prvo alat je ekstra i ja sam neznam dali je kopija ili ne . On nista nije pitao i nigde ja nisam napisao dali je kopija ili ne. Ja ovaj alat prodajem odavno i niko se nije zalio a on glimi nekog frajera. Trazio je da vrati alat a ja da placam postarinu sto nema nikakve logike . Imao je slike za ceo set i za svaka klesta pojedinacno .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.