Marko Gajić

Šabac

Član od: 17.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju nikako, kao prvo nije ispostovan dogovor, kao drugo u opisu oglasa stoji da je na telefonu sve radilo kako treba a nije(mikrofon nije radio). Prodavac mi se kleo da je sve radilo i rekao da ce da posalje pare za popravku što nije uradio, ne javlja mi se na telefon i izbegava kontakt, kao treće poslao mi je kutiju od nekog drugog telefona. Ukoliko je moguće zaobidjite ovog korisnika.
Kupcu je poslat telefon u besprekornom stanju. Kad je stigao od jednom ne radi mikrofon, slat kod “majstora” koji je otvorio telefon isprobavao delove. Non stop sam se javljao i trazio zajednicko resenje koje odgovara i jednom i drugom. U trenutku kada sam trazio fiskalni racun za popravku telefona, kupac se predomislio i hteo da vrati - znaci da nesto muti i skriva. Prestao sam da se javljam na telefon i odgovaram na poruke iz razloga sto je prvo bila prica da ne radi mikrofon a nakon toga ide prica da ne radi zvucnik od telefona. Navodni majstor za iPhone telefone koji popravlja u svojoj sobi bez adekvatne opreme, zvao me sa istog telefona i pricali smo sto sam ja snimio i dokumentovao kao dokaz da sve radi na telefonu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.