Marko J.

Kruševac

Član od: 08.05.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Kamp oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Paket sam poslao kao po dogovoru postexpresom cak naglasio kupcu kako saljem kasnije poslao broj posiljke sve se vidi u porukama gde se vodila komunikacija nema lazi nema prevara , kupac nepreuzima paket sa izgovorom da nije postarina 100din kao sto pise ali ne objasnjava da nije naveo da se paket salje preporucenim pismom i nije uplatio novac na ziro racun posto bi jedino tako mogao da naplatim paket. Ja znam da je danas svakom dinar veliki ali ako se neko ne razumem u nacine slanje neka se prvo raspita kako sta funkcionise a ne da nekom pravi dodatne trroskove svojim neznanjem. Ja sam sto se mene tice pre slanja paketa naglasio kako saljem i kada ukoliko mu nije ogovaralo trebalo je da odustane a ne da prihvati slanja pa kasnije nisam ynao to nekog kosta oko 400din dok je njemu navodno stalo za 200din vise postarine ali kako god ni prvi ni poslednji.
U oglasu ti lepo pise "Za jedan kanap moguce slanje preporucenom posiljkom, u tom slucaju postarina je 100 din". Pomenuo si kojom brzom postom saljes a ne kako i na koji nacin. To sto ja nisam preprodavac, ne bavim se time, ne znaci da treba da me radis na to što ne znam. Vrlo ružno i ne profesionalno. Tvoja je duznost bila bar da me pitas kako zelim slanje. Ko nije umobolan, pretpostavice da svako zeli da prodje jeftinije. Necu da placam postarinu u 60% vrednosti robe ! Ovo je greska tebe kao prodavca. Samo nastavi da ovako radis kupce, brzo ces da ugasis. Tebi na cast ovaj postupak !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.