Marko Jakšić

Subotica

Član od: 24.07.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam kod marka rx 480 i sve smo se lepo dogovorili oko isporuke ja sam ga pitao dali je graficka ispravna i dali ima bilo kakvih problem da mi kaze na sta je on odgovori da je sve apsolutno ispravni i ja sam isao na verovao na rec i isao na poverenje. Kada mi sutra dan stigla graficka i kada sam je ubacio u racunar nije davala nikakvu sliku na sta sam ga odmah nazvao ali se nije javljao isto je u radio i na kp sa tim da me je blokirao misleci da mu necu dati negativnu. Sada jedino sto mi ostaje da ga prijavim u policiji a svim potencijalnim kupcim savetujem da ga izbegavaju i da ne kupuju od ovog clana kako se nebih opekli isto kao i ja.

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ugovorena prodaja, nije poslao procesor, ne odgovara na poruke. .. potrošio mi jedan čitav dan čekajući paket(koji neće stići) a imam gomilu obaveza, gospodin "veliki prodavac" bar da javi da je prodao nekom drugom ili da neće slati već mu ne pada na pamet da uopšte bilo šta javi, valjda je samo njegovo vreme bitno a ostale ko šiša. .. obična sprdnja od prodavca, klonite se ovog šarlatana. .. .

Kompjuteri | Desktop > Polukonfiguracije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NEGATIVNA OCENA! ! DOBIO SAM NEISPRAVNU POLUKONFIGURACIJU! Decko me uporno laze da je ispravno! Ne zeli da prihvati nazad paket! Samo sam probao, od prve sekunde nije radilo! VREDNOST JE 53.000 dinara! NE KUPUJTE OD OVOG KOJEG CU SUDSKI TUZITI I GANJATI! Koliko je samo bezobrazan sada nece ni da se javi na telefon! Ne nasedajte na njegove pozitivne ocene! NEGATIVNA OCENA! Dobio sam neispravne komponente! !! !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.