Marko Jokić

Šabac

Član od: 25.06.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Naseo sam na fotke koje je prodavac okačio i na kojima ni na jednoj nije uključen ekran telefona kako se ne bi videlo da je menjan i da nije originalan. .. Od kada mi je stigao fon taj isti ekran se zamrzava učestalo i pravi probleme u radu. Prodavac se poziva na garanciju koja nigde pečat nema i za koju se mnogo namučio da bi mi je poslao. Šta da Vam kažem sem da, za sve ovo posedujem fotke lošeg ekrana sa datumom i vremenom od kada mi je poštar doneo paket I DA, IZBEGAVATE SVAKU MOGUĆU KUPOVINU od člana Marko Jokić zarad nebrige i slatkorečivosti prodavca. Hvala na razumevanju.
Sve što mogu da kažem za ovog preprodavca telefona je da ga treba izbegavati. Ja ne radim sa telefonima prodao sam mu telefon koji je bio lično moj. Telefon je imao sve moguće slike, nikakve zamene ekrana nije bilo niti i jedne ogrebotine. Dobio je pisanu i overenu garanciju. Garancija traje dve godine jer sam telefon kupio u MTS-u. Cena telefona je bila 24.000 dinara obzirom da je polovan i da je korišćen 7-8 meseci. Najniža cena za takavan polovan telefon je bila 29.000 din. Uz telefon je dobio i maskicu koja vredi 10 eur i dva zaštitna stakla. U početku je bila odlična komunikacija a par dana od isporuke telefona kreće proganjanje i vredjanje kako sam ga prevario i kako ću biti tužen itd. Za par dana je mogao da skine original ekran i da ugradi ko zna kakav. Opreza nikad dosta. Pazite sa kim trgujete.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.