Marko Jovanovic

Niš

Član od: 26.09.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Trakice su katastrofa . Dzabe bacene pare 1600 din.
Pored 912 pozitivnih ocena , svaki komentar je suvisan :)

Motocikli | Oprema i delovi > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin mi je poslao nalepnice koje ne odgovaraju uopšte. Kada ga je majstor koji je trebao da zalepi nalepnice koje nisu dobre kontaktirao da bi ispravili ako je moguce, ili se nije javljao ili je bio zauzet pa je obećavao kako ce se javiti ali na kraju ništa od njegovog javljanja. Inače su nalepnice radjene od deblje folije koja nije za te stvari tj. nije auto folija koja bi trebala u ovom slučaju, a metar te debele folije koju šalje ne košta više od 400 din. Nalepnice su naravno "simboličnih" 3000din. ,a za ceo motor ne treba ni 1m. Iz tog razloga mi nije jasno kako neko ne želi da ispravi svoju grešku i uradi nove odgovarajuće nalepnice. Ovo je prvi put da nekom dajem negativnu ocenu ali ovo nema smisla. ..
Nalepnice koje sam posalo sam radio mali milion puta i nikad nije bilo problema. Bez obzira na sve sam hteo da uradim nove ali majstor sa kojim sam se cuo mi nije poslao adresu za slanje kao po dogovoru. Svima sam izlazio u susret i uvek raspolozen za dogovor sto mozete videti po mojim pozitivnim ocenama, 558. Ali u svakom zitu ima kukolja tako da ne zelim vise da komentarisem ovakve gluposti.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.