Marko Miloshevic

Beograd

Član od: 07.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je doticni gospodin neispravan hard disk koji krci i sa zaglavljenom iglom upakovan u post expres kartonsku kesu i sasvim drugi wd hard disk a ne wd caviar blue kao je bilo napisano u oglasu!
Sto se tice samog harda, kod koji je pisao na njemu sam prepisao u Google-u i link sa opisom zakacio u doticni oglas. Hard je bio u mom racunaru i radio je perfektno. U oglasu sam naveo da ga prodajem jer sam porucio nov i samim tim taj mi je bio visak. Formatiranog i ispravnog sam poslao kupcu i na koji sam odobrio cak i popust. Samo pakovanje je bilo kao i svako drugo u kojem su i meni stizale racunarske komponente. U post expresu su mi garantovali da ce se sa paketom postupati sa oprezom.Mislim da nisam odgovoran za rad kurirskih sluzbi i njihovih sluzbenika. U svojim prethodnim oglasima ja sam izricito naglasio ako je deo bio pokvaren i pokusao sam maksimalno lajicki da objasnim u cemu je problem.Ne zivim od trgovine preko ovog sajta tako da stvarno nemam razloga da nekoga prevarim ili slicno. Meni je iskreno zao ako je deo stigao kod kupca pokvaren ali opet ponavljam, nisam i ne zelim da budem odgovoran za rad bahatih radnika kurirskih sluzbi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.