Marko Milutinovic

Vlasotince

Član od: 27.10.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Auspusi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac je porucio prodajni predmet, dogovorena je i i cena i nacin preuzimanja to jest njegov rodjak koji radi u mom gradu je dosao pogledao predmet prodaje koji je bio kako stoji u oglasu bez greske i mane. Nakon Izdvojenog vremena da kupac po dogovoru izpostuje usledila je sledeca situacija: njegov rodjak ga je pozvao rekao da je sve ok i kako treba nakon cega je kupac promenio nas dogovor uz obrazlozenje da on ne moze da plati dogorenu cenu vec ponudio drugu , na sta ja nisam pristao i rekao sam mu da nije korektan i da je trebao odmah da kaze svoju ponudu na koju ja ne bih pristao . U glavnom jos jedna negativna ocena slicna situaciji predhodne negativne ocene ovoga clana.
Prvo nisam porucio prodajni predmet, vec sam rekao da moram da pogledam predmet pre narucivanja i ikakvog dogovaranja. Prodavac je izneo jednu cenu koja meni nije odgovarala, ja sam ponudio drugu na koju on nije pristao. Nakon toga je poceo da vredja i psuje. Skroz nekorektan prodavac i bezobrazan. U najdaljem krugu izbegavati ovog lika i ne preporucujem saradnju jer nije ni malo korektan a ni prijatan.

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nekorektan kupac poručuje pa otkazuje, menja adresu i slično. U 11 uveče nedeljom traži uživo slike od obuće koja se nalazi u lokalu. Izbegavajte ovog korisnika
Covek prodaje fus stvari, a stavlja slike orignalnih. Izbegavajte saradnju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.